Krize vztahu? Vilhelmová a Dyk: Svátky bez dárků… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krize vztahu? Vilhelmová a Dyk: Svátky bez dárků…

Vánoce bez dárků? Proč Dyk zavádí nové manýry?
Vánoce bez dárků? Proč Dyk zavádí nové manýry? (Koláž Ahaonline.cz)

Ne nadarmo se říká, že Vánoce jsou hlavně od toho, aby rodina byla pohromadě. To je nejpodstatnější i pro Vojtu Dyka (30) a Táňu Vilhelmovou (37), kteří se letos rozhodli bojkotovat dárky.

„Mám vánoční atmosféru rád a hrozně mě baví dávat dárky, ale letos jsem si říkal, že by bylo fajn dát si každý jen jeden, nebo žádný,“ svěřil se Dyk deníku Blesk. Zároveň ale dodává, že děti se samozřejmě nemusí bát, že by byly o dárky ochuzeny. Dvouletého Lojzíka, kterého má Dyk s Vilhelmovou a jejích dvou synů z předchozího vztahu Františka (10) a Cyrila (7) se tak tyto nové manýry naštěstí nedotknou.


Jestli bude sympatický pár slavit svátky doma nebo někde jinde, to ještě není známo. V minulosti už to dopadlo i tak, že se na Štědrý večer sešli s rodiči v hospodě, kouzlu společně strávených chvil to prý ale nijak neubralo. „Vánoce mám prostě od toho, abychom byli spolu, a je jedno, jestli u stromečku, nebo v hospodě,“ dodal Dyk.



Přečtěte si
zzapp
7. 12. 2015 • 19:56

Jestli bude sympatický pár slavit svátky doma nebo někde jinde, to ještě není známo.//// A mně je to úplně jedno, , mimochodem zda toto je sympatický "pár"....?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.