Vyměnili byste smutnou zimu za snový pobyt u moře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyměnili byste smutnou zimu za snový pobyt u moře?

 (Evropa 2)

Pokud vás podzimní atmosféra spíše než nadšením naplňuje splínem a vaše vzpomínky se upírají k létu, představte si, že vás jediný originální nápad může poslat s celou rodinou do tureckého ráje!

Až do pátku 11. prosince  můžete soutěžit na pigy.cz. Sestavte tu nejoriginálnější pohlednici, napište to nejupřímnější přání a zapojte se tak do soutěže. Hraje se o zájezd pro celou rodinu do klubu Funtazie a pokud nevyhrajete hlavní cenu, útěchou mohou být i skvělé tablety Yoga. Už před Vánoci tedy můžete sobě i celé rodině nadělit dárečky a nebo dokonce zájezd na Tureckou riviéru do hotelu Belek Beach 5* s programem all inclusive.

Stále je šance vyhrát, tak si nenechte proklouznout výhru mezi prsty a sbírejte hlasy pro své přáníčko. Také už si vidíte popíjet barevné koktejly u bazény, zatímco vaše děti baví zkušení animátoři? Zapojte rodinu, známé i kamarády. Každý hlas se počítá!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.