Hůlka vrací úder: Odmítnutá ženská je horší než rozzuřený stádo buvolů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hůlka vrací úder: Odmítnutá ženská je horší než rozzuřený stádo buvolů!

Hůlka si dnes s Kocourkovou nemohou přijít ani na jméno...
Hůlka si dnes s Kocourkovou nemohou přijít ani na jméno... (Autor: herminapress.cz)

Válka, která panuje mezi zpěvákem a jeho bývalou manažerkou nabírá na obrátkách! Dáma tvrdí, že jí Hůlka dluží za mobilheim statisíce a vůz, který mu zapůjčila nechala odtáhnout ochrankou. A jaký je názor druhé strany?

"Nic z toho není pravda," brání se obvinění Michaely Kocourkové (30) její bývalý klient Dan Hůlka (47). Podle našeho Draculy se do něho manažerka během jejich spolupráce bezhlavě zamilovala a začala vyžadovat i sex. "Myslel jsem, že to proběhne v klidu. Bohužel musím dát za pravdu tatínkovi, že platí pořekadlo, který mi zamlada vštěpoval. Totiž, že odmítnutá ženská je horší než rozzuřený stádo buvolů," okomentoval celou kauzu Hůlka v Blesku. A co na to Kocourková? "Moc dobře nevím, o čem pan Hůlka hovoří, když se mnou rok spal."

Přečtěte si
mandat
3. 12. 2015 • 10:23

Priserna baba, nehezka ,primitivni.Hulka byl cely zivot Bohem, delal si co chtel a ona si myslela, ze to kvuli ni zmeni ? Bylo by dobre,aby se s ni vyrovnal a hodne rychle od ni zdrhnul.Fuj to je nemozna baba.

britva
3. 12. 2015 • 09:21

Hůlku z těch nervů zase chytne chlastavá a žravá, pak ho zkroutí slinivka a zase bude balancovat nad propastí smrti. že si raději v tomhle věku už nezaplatí nějakou diskrétní děfku a měl by klid. peněz má jak sra.ček

-bello-
3. 12. 2015 • 01:25

v klidu měl proběhnout ten " donucovací " sex , anebo vrácení jeho dluhů? Hůlka, a donucený sexuální praktik, to tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.