Vážně nemocný Karel Gott: Špatné zprávy pro fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vážně nemocný Karel Gott: Špatné zprávy pro fanoušky!

Karel Gott
Karel Gott (Autor: Archív Blesku)

Český zpěvák Karel Gott si v současnosti neumí představit, že by znovu zpíval. Řekl to v rozhovoru, který dnes zveřejnil nejčtenější německý deník Bild. Lékaři začátkem listopadu Gottovi diagnostikovali nádorové onemocnění mízních uzlin, šestasedmdesátiletý zpěvák však v interview uvedl, že mu dávají devadesátiprocentní šanci na přežití.

"V současnosti si neumím představit, že bych někdy znovu zpíval. Můj hlas je prostě příliš slabý," řekl Gott Bildu. "Moji lékaři mi však slíbili, že se mi hlas vrátí, stejně jako ostatní životní síly. K tomu je ale ještě dlouhá cesta," poznamenal.

Zpěvák se v neděli vrátil do nemocnice, aby pokračoval v chemoterapické léčbě. Bildu řekl, že kvůli terapii někdy trpí bolestmi žaludku a kloubů a že mu začaly vypadávat vlasy. "Teď ale není čas na to, abych byl marnivý. Jde o můj život. Kdyby lékaři mou rakovinu odhalili o několik týdnů později, nebyla už by šance na mou záchranu," řekl Gott.

Podle něj nádorové onemocnění nezasáhlo žádné orgány. "Lékaři říkají, že má šance na přežití je 90 procent. Pevně věřím, že se uzdravím," uvedl.

Gott také vyjádřil vděčnost své manželce Ivaně, která o něj pečuje v době, kdy není v nemocnici. "Stará se o mě 24 hodin denně. Dodává mi sílu," řekl zpěvák.

Přečtěte si
ivoadler
3. 12. 2015 • 10:38

Karle, co to? Včera tiskem proběhla zpráva, že všechno je na dobré cestě. Můžu ti aspoň vyjádřit podporu zapálením svíčky? Přeji ti pevné zdraví a spoustu neotřelých sexuálních zážitků (až budeš v té plné síle).

-bello-
3. 12. 2015 • 01:05

mord alias mekanikk hele , mluv za sebe! Kdo si bere plurál na pomoc, nemásebevědomí + další věci, na který jsi ale blbej, abych ti vysvětlovala.. Já se tobě nenutím. TY se nutíš mně a já o blby nestojím. čus

-bello-
3. 12. 2015 • 00:55

bac-bum-bac kde to bereš, doba přežití se dává 5 let !

kadlicek
2. 12. 2015 • 23:47

...a von si k tomu může nechat kolem vystavit těch 40 figurek Slavíků, kdo si takovouhle dekoraci při tej cestě může dovolit ???

mord
2. 12. 2015 • 23:34

Ty jsi zase totalne nezajimava pro nas uboha drbno bellmeku tak nezvracej hovadiny a mazej uklízet

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.