Noidovy »holky« Bučková a Dvořáková: Souboj nevěst aneb Dekolt vs. kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Noidovy »holky« Bučková a Dvořáková: Souboj nevěst aneb Dekolt vs. kalhotky!

Bučkové model odhaloval spodní prádélko. Dvořáková si zase vyrazila bez podprsenky.
Bučkové model odhaloval spodní prádélko. Dvořáková si zase vyrazila bez podprsenky. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

V soukromí se moc nemusí, ale když jde o dobrou věc, tak zatnou zuby. Řeč je o Elišce Bučkové (26) a Gábině Dvořákové (27), které si mezi sebou vyměnily partnery Václava Noida Bártu (35) a Jakuba Malinu (28). Obě modelky tasily na přehlídce svoje zbraně. Eliška ukázala spodní prádlo, Gábina dokonale pevné poprsí a rozhodně se bylo nač dívat!

Obě krásky šly přehlídku bez nároku na honorář. „To, že holky spojily síly na pomoc dětem z dětských domovů, toho si opravdu cením. Ani jedna na vteřinu neváhala s přijetím nabídky,“ řekla patronka akce a »misska z děcáku« Veronika Kašáková (26).


Jenže zdroj ze zákulisí nám prozradil, že mezi dívkami nepanovala v zákulisí dobrá nálada. „Proti Gábině nic nemám. Na kafe spolu asi nepůjdeme, ale to neznamená, že bych k ní cítila nějaké negativní emoce,“ řekla na obranu Bučková. Jaký paradox to ale byl, když stály na pódiu vedle sebe ve svatebních šatech. Dvořáková si Noida nakonec vzala, zato Elišce to s Malinou nevyšlo a zatím zůstala na ocet.

Přečtěte si
ivoadler
2. 12. 2015 • 11:03

Nebylo by lepší, kdyby to bylo kozy versus ku.nda?

stekajicikocka
2. 12. 2015 • 10:10

V zevnějšku tedy rozdíl není, tak snad v povaze? Na prvním snímku má dotyčná svaly na stehnech, to je dnes považováno za krásu?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.