Tajemství uplynulých dnů Gotta: Policejní ochrana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství uplynulých dnů Gotta: Policejní ochrana!

Po příjezdu do Státní opery se o Gotta starala také policie.
Po příjezdu do Státní opery se o Gotta starala také policie. (Foto Aha!: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan)

Až tři dny po předávání Českých slavíků pořadatelé přiznali, že o bezpečnost vážně nemocného Karla Gotta (76) se po příjezdu do Státní opery starala také policie! „Požádali jsme ji o to a vyšla nám vstříct,“ řekl deníku Aha! šéf agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

O tom, že Karel Gott do Opery přijede, se Těšínský se svými lidmi dozvěděl po půl desáté večer. To zpěvák  bojující s rakovinou mízních uzlin pořadatelům před odjezdem z Bertramky zatelefonoval, že nakonec dorazí. „Zmobilizoval jsem najatou ochranku v Opeře, aby šla k zadnímu vchodu a postarala se o pana Gotta, aby mohl v klidu přijít do sálu a nebyl nikým zdržen a nikdo se na něj někde nevrhal,“ prozradil pořadatel. „V Opeře a okolo ní byli už od pátku z bezpečnostních důvodů i policisté, a tak jsem je se svými lidmi požádal, jestli by se také oni podíleli na bezproblémové návštěvě pana Gotta a dohlíželi na jeho bezpečnost. Tímto jim ještě jednou děkuji,“ dodal Těšínský.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.