Petra Černocká (65) žije v Praze jako na vesnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Černocká (65) žije v Praze jako na vesnici!

Tohle je bydlení Petry Černocké v pražských Strašnicích.
Tohle je bydlení Petry Černocké v pražských Strašnicích. (Foto: Aha! - Mária Rušinová)

Zpěvačka si nemůže vynachválit bydlení ve strašnické kolonii řadových domků, kterým se říká dvouletky, protože byly postaveny krátce po válce. Petra se před dvaceti lety přestěhovala z vinohradského činžovního bytu do čtvrti plné zeleně a už by prý neměnila.

Sama o tom řekla v časopisu Krásná Praha: „V činžácích se lidé vlastně neznají. Zato v naší ulici není problém někomu pohlídat pejska, sousedce nakoupit nebo půjčit sůl, když jí došla. Můj muž si občas půjčí prodlužovačku nebo na oplátku poskytne křovinořez. Se sousedkou Květou si navzájem předáváme informace, co a kde je v Praze k vidění v divadle, v kině, co si máme přečíst. Nedávno mě spasila, když jsem neměla doma droždí. Pokud peču já, tak dostane pár kousků k otestování, a obráceně, já občas dostanu k ochutnání jinou dobrotu, která vznikla u sousedů. Talířky si už nevracíme, ty cirkulují průběžně. Mám tu i sousedku, která mi občas, když jedu třeba do Ostravy, přijde nakrmit a podrbat na bříšku kocoura, aby citově nestrádal.“



Autor:  al

Přečtěte si
ararat
14. 12. 2015 • 11:23

To tě trápí že sumo.. je starší a ty si mini nemůžeš už nikdy vzít,její miuni jsou jak bombarďáky které si denně oblíkáš a vtom je ta tvá potíž,co je na tom trapného pokud ji to sluší a vůbec na ty roky nevypadá.. závistivá můro závistivá můro závistivá můro závistivá můro závistivá můro závistivá můro

ellenic
13. 12. 2015 • 18:40

teriyaki Ty její ultrakrátké sukně v jejím věku, je to fakt trapné. Máš pravdu, fotografií z jejího domu i chalupy bylo hodně. Bydlení určitě nemá špatné, ale stokrát omílané a foto v bulváru, to už není ono .

drobenakulata
13. 12. 2015 • 14:50

dejte pokoj s tou kravou udelala jeden film pred 50 lety a furt sa veze jenom na tom nic nedokazala odporna babizna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.