Zpověď plná děsu! Chantal Poullain (59): Sestra šla na smrt dobrovolně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpověď plná děsu! Chantal Poullain (59): Sestra šla na smrt dobrovolně!

Chantal Poullain (59), bývalá žena Bolka Polívky, má osobní zkušenost s rakovinou prsu.
Chantal Poullain (59), bývalá žena Bolka Polívky, má osobní zkušenost s rakovinou prsu. (Foto: ara)

Když oblíbené herečce před pěti lety zjistili rakovinu prsu, měla pádný důvod se s nemocí pustit do křížku. Na stejnou chorobu totiž zemřela její sestra Patricie. A ta bohužel moderní medicínu odmítla!

Chantal Poullain sice podle lékařů přišla na prohlídku pět minut po dvanácté, ale přesto se její život podařilo zachránit. Podstoupila operaci i následnou léčbu a nad rakovinou nakonec zvítězila. A dodnes lituje, že se o sestřině nálezu rakoviny nedozvěděla dřív, aby ji mohla přemluvit ke klasické léčbě. Každý reaguje na zjištění smrtelné choroby jinak. Patricie odmítla podstoupit masektomii, která v pokročilém stádiu choroby jediným řešení, a věřila jen alternativní léčbě. Ta se ale ukázala jako neúčinná a hereččina sestra nakonec zvolila dobrovolnou smrt ve švýcarském sanatoriu, kde eutanazii legálně provozují.  Sama Chantal o své zkušenosti s rakovinou v Aha pro ženy řekla: „Nemoc vás nesmí zastavit. Je potřeba se postavit proti ní jako proti nepříteli, v žádném případě nemůže být nemoc vítěz. Život je krásný a za ten boj stojí.“

 

 

 

 

 



Autor:  al

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.