Exmilenci Vlasák a Dara Rolins - Setkání plné slz štěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Exmilenci Vlasák a Dara Rolins - Setkání plné slz štěstí

Petr Vlasák s Darou Rolins ve středu na večírku.
Petr Vlasák s Darou Rolins ve středu na večírku. (: Archiv)

PRAHA – Podnikatel Petr Vlasák (32), expřítel zpěvačky Dary Rolins a modelky Kateřiny Průšové, se po operaci rakovinového nádoru na mozku vrátil naplno do života! Už dokonce opět začal chodit do společnosti.

Petr porazil rakovinu

Svou »společenskou premiéru« si odbyl i s přítelkyní Gábrielou na středeční premiéře hry Vyhazovači v Divadle Radka Brzobohatého! Zde se setkal i se svou bývalou milenkou Darou, která mu padla do náruče, a objevily se i slzičky štěstí! „Přišel jsem, protože rodina Brzobohatých jsou moji kamarádi. Nezdržel jsem se ale dlouho a ani jsem nepil žádný alkohol, protože ještě musím brát léky, chodím na chemoterapie a musím dodržovat určitou životosprávu,“ prozradil deníku Aha! Vlasák. „A co se práce týče a mé firmy Styx, zatím pracuji jen v rámci možností a jen pomáhám svému kamarádovi, který teď všechno vede,“ dodává Vlasák, šťastný že nebezpečnou nemoc přežil ve zdraví!


13.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.