Roztančená Jitka Schneiderová: Skončí pod kudlou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Roztančená Jitka Schneiderová: Skončí pod kudlou?!

Na minimálním prostoru zatančili salsu.
Na minimálním prostoru zatančili salsu. (Foto Aha!: Daniel Černovský)

StarDance ještě neskončilo, a Jitka Schneiderová (42) měla už první kšeft! S partnerem Markem Dědíkem (28) zatančili v pražské kavárně pro mentálně postižené! A to i přesto, že její tancem přetěžované koleno jí už pomalu vypovídá službu...

Herečka je už pět let patronkou nadace Duha, tudíž za vystoupení nedostala honorář. „Každý rok zajišťuji slavné hosty. Letos jsem neměla moc čas je obvolávat, tak jsem se rozhodla využít Marka. On je pro mě totiž největší hvězda. Takže tenhle kšeft je pro dobrou věc,“ řekla Aha! Jitka, která s tanečníkem ve spartanských podmínkách vyšvihla dokonalou salsu i s bolavým kolenem.

I když v sestavě byly náročné figury, pár se s malým prostorem dokonale popral. Kavárenský dav tleskal nadšením. Celý večer pak prodávala víno nebo malé dárky, které klienti nadace vyrobili. „Doufám, že jako každý rok vybereme hodně peněz, které pomohou potřebným,“ svěřila se Schneiderová. Do prodeje se zapojila i její dcera Sofinka (8).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.