Neuvěřitelný osud! Stala se monstrem kvůli lásce! Pak jí stejně zdrhnul | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neuvěřitelný osud! Stala se monstrem kvůli lásce! Pak jí stejně zdrhnul

Nechala se opravdu pěkně vykrmit...
Nechala se opravdu pěkně vykrmit... (Foto: ara)

Ženy kvůli lásce obětují mnoho, ale jen nerady o tom mluví. Tahle žena našla odvahu a přiznala, že pod taktovkou svého bývalého přítele se málem ujedla k smrti…

Patty Sanchezová (51) se za podpory svého, nyní už bývalého, přítele a internetových fanoušků rozhodla stát se nejtěžší ženou na světě. Několik let konzumovala neuvěřitelných 13 000 kalorií denně, až dosáhla váhy 327 kilogramů.

Jenže pak jí přítel opustil a uvědomila si, že vlastně páchá pomalou sebevraždu. Začala na sobě pracovat, konzumuje hlavně zeleninu a podařilo se jí zhubnout už více než sto kilo. Tuto proměnu si Patty, která je matkou čtyř dětí nemůže vynachválit. Výrazně se zlepšil její osobní i rodinný život.

 



Přečtěte si
mekanikk
29. 11. 2015 • 13:58

ararat bingo! Ale to je tady všeobecně známé, že si to roura píše sama Ona se snaží, tak moc se snaží, ale je to křečovité!

mekanikk
29. 11. 2015 • 13:55

to by musel pozvat tebe BABU BELMEKA, ale halloween už byl tak jsi jako strašidlo dřepěla doma v té svojí špinavé díře.POCHVO.

ararat
29. 11. 2015 • 12:58

panebože Markéto co tady zvracíš za blbosti,to že jsi morbidně tlustá není můj výmysl,sama jsi se nabízela vyfocená na netu a hledala jsi na sebe zajíčky a ne hala jsi se vyfotit u zrcadel nahá,tak tu nehrej hru o někom,že je morbidně tlustý,že se nestydíš gerontko seniorko je ti 52 let a chováš jako děcko,píšeš si sama ze sebou,sama sobě posíláš soukromý vzkazy,jak kdyby jsi tím chtěla přesvědčit někoho o tom že tyhle nicky,které jsou tvé,tak je vydáváš za jiné fiktivní lidi,takhle jsi to dělala na jiných webech kde tě už museli zablokovat,vytváříš tady jako havo lidi,ale jsi to jenom ty sama.myslíš si,že tě nejde poznat?hahahaha jsi hodně naivní a hloupá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.