Nová léčba pro Karla Gotta bojujícího s rakovinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nová léčba pro Karla Gotta bojujícího s rakovinou!

PRAHA-SMÍCHOV, SOBOTA 16:42  Procházka a společnost nejbližších činí Karla Gotta šťastným.
PRAHA-SMÍCHOV, SOBOTA 16:42 Procházka a společnost nejbližších činí Karla Gotta šťastným. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Samotka v nemocnici Karla Gotta (76) při léčbě rakoviny mízních uzlin ničila. Zpěvák propuštěný dočasně domů, přijímá na Bertramce návštěvy a viditelně pookřál. „Společnost dělá Karlu Gottovi jen dobře,“ schvaluje domácí léčbu doktor Josef Jonáš (70).

Lékař a známý propagátor přírodní medicíny, který se v minulosti staral například o Václava Havla (†75), je ale přesvědčený, že to nejtěžší na Slavíka teprve čeká. „Důležité je, co bude následovat po léčbě,“ říká vyhledávaný odborník. „Ta ho totiž dostane psychicky i fyzicky do úplně jiné polohy, než je zvyklý,“ varuje Jonáš.
Současný pobyt doma je podle něj pro Gotta ta nejlepší terapie. „On je velmi optimistického naturelu, sociálně otevřený. Společnost mu jenom prospívá,“ oceňuje postup lékařů z Všeobecné fakultní nemocnice Jonáš. „A jak znám paní Gottovou, má určitě postaráno taky o kvalitní a dobrou stravu,“ dodává lékař.


Fotografie, na nichž je usměvavý Slavík s rodinou na procházce, jeho slova jen potvrzují. Jonáš ovšem nezavrhuje ani další pobyt v nemocnici, jemuž se Karel nevyhne. Dokonce v něm vidí pro Gotta pozitiva. „Sice víceméně každý pacient snáší nemocnici špatně, ale má to i své dobré stránky. Například mírný stres a touha opustit ji má značný léčebný význam,“ prozrazuje MUDr. Jonáš. „Tento stav dokonce zvyšuje obranyschopnost organismu,“ tvrdí.

Autor:  höh

Přečtěte si
svatadala
27. 11. 2015 • 15:05

Jo, ono se to pěkně kritizuje, když se to člověka netýká, ale až třeba ta nemoc vleze na tebe bello, uvidíme jak budeš soběstačná a zda nebudeš vysílená chemoterapií tak, že si neutřeš ani nudli. Pak o tobě budou psát ostatní, že jsi blbá na 2.

-bello-
25. 11. 2015 • 11:46

Bylo by fakt dobře, kdyby Gottová přestala na fotkách prezentovat péči, která dělá s Gotta dementa a Gott by měl přijmout fakt, že ještě dement není a umí si nasadit čepici, příp. zapnout kabát. Nevím oč jim jde, ale oba jsou blbí na kvadrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.