Petra „Saxana“ Černocká (65): O smrti, která nikdy nepřebolí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra „Saxana“ Černocká (65): O smrti, která nikdy nepřebolí…

Petra Černocká si s sebou nese celoživotní trauma. Ještě před narozením dcery Báry (35)jí zemřel třídenní syn, který se narodil přidušený.
Petra Černocká si s sebou nese celoživotní trauma. Ještě před narozením dcery Báry (35)jí zemřel třídenní syn, který se narodil přidušený. (Aha! – M. Pátek, D. Kundrát, M. Hykl, P. Novotný, K. Kopáč, D. Černovský, profimedia.cz, ČT, )

Přestože zpěvačka Petra Černocká obvykle ve společnosti i na pódiu září s úsměvem na rtech, mohla by vyprávět i o nelehkých chvílích, kterými si musela v životě projít.

Řeč je o dětech. Jako matka bohužel neměla Petra Černocká příliš velké štěstí… Kromě dcery Báry Vaculíkové (35), která je jednou ze zpěvaček vokální skupiny Yellow Sisters, měla Černocká totiž ještě syna. A to se svým prvním manželem Janem Vaculíkem, za kterého se provdala ve čtvrtém měsíci těhotenství. Ačkoliv se na miminko oba dva velice těšili, rána osudu byla neomylná. Syn Petr zemřel krátce po narození z důvodu špatně provedeného porodu.


„V první chvíli jsem vůbec nevěděla, co dál. Nejhorší pro mě bylo, když jsem potkávala lidi, kteří věděli, že jsem byla těhotná, a ptali se mě, jak se má miminko. To byly ty nejtěžší chvíle,“ svěřila se zpěvačka v talk show Markéta dráždí celebrity na Blesk.cz. Po narození dcery Báry se s manželem rozvedli. Petra ale toužila po dalším dítěti. Když jí do života vstoupil Vadim Petrov (56), cítila to ještě intenzivněji. Tenkrát jí ale bylo dvaatřicet a na další dítě si už připadala stará…



Přečtěte si
ararat
24. 12. 2015 • 22:27

co tu lezeš sůvo prolhaná

majojo
24. 12. 2015 • 18:45

Paní Černocká na mně mezi jinými celebritami působí velice inteligentně, takže se mi nechce věřit, že by vůbec, ne-li neustále rozmazávala v bulváru tuhle bezpochyby tragickou událost.

aha-aha
24. 12. 2015 • 16:09

Pochopte už konečně, že AHA nemá o čem psát, tak vytahuje staré články. Sama Petra Černocká o tomto dnešním internetovém článku se starými fotografiemi, nemá ani tušení. Veselé Vánoce všem čtenářům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.