Hvězda z Ordinace Jana Stryková (36): Další tabu prolomeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda z Ordinace Jana Stryková (36): Další tabu prolomeno!

Jana Stryková má jednoho syna a dva psy. Zatím jí to tak prý zcela vyhovuje.
Jana Stryková má jednoho syna a dva psy. Zatím jí to tak prý zcela vyhovuje. (Foto Aha! – David Malík, foto Dior)

Postavu, kterou herečka Jana Stryková ztvárňuje v seriálu Ordinace v růžové zahradě, nelze s jejím soukromím vůbec spojovat.

Zatímco v roli Kateřiny Vránové prošla postupně několika vztahy, ve svém soukromí je herečka Jana Stryková věrná jednomu muži, otci svého syna a vnukovi Waldemara Matušky, Matějovi (35). Nemanželské soužití zatím oběma vyhovuje, stejně tak jako dosud jediný syn Jáchym. Stryková přiznává, že by při současném pracovním vytížení více děti ani zvládnout nemohla.


Přesto si ale rodinnou sestavu svým způsobem rozšířila. Kromě syna se s přítelem starají také o dva psy, kteří jsou nedílnou součástí rodiny. K pejskovi nedávno přibyla fenka francouzského buldočka Babeta. Tu si Jana Stryková pořídila z útulku, kam byla umístěna z množírny. „Babeta je na tom velmi špatně nejenom fyzicky, ale i psychicky. Je škoda, že se o této problematice tak málo mluví a většina lidí dodnes neví, co to taková množírna vlastně znamená,“ uvedla v rozhovoru pro Aha! pro ženy, čímž zároveň upozornila na toto tabuizované téma.



Přečtěte si
tunka
6. 12. 2015 • 21:19

Amplitudo ... větší ho.vado, než jsi ty fakt NEEXISTUJE!!!!!!!!!

sania
6. 12. 2015 • 17:07

Nad inteligencí někteých lidí žasnu.Nevím,co je hloupého na tom,když si někdo pořídí k dítěti dva psy,z toho jednoho z útulku.Pes narozdíl od malého dítěte vydrží sám doma několik hodin,nemusí se hlídat 24 hodin denně...atd.To,že si někdo vezme psa/kočku z útulku považuji za obdivuhodné.Je smutné,že je tolik lidí závistivých a škodolibých.Člověk kritizuje na druhých to,co by sám neudělal a na co by nikdy nepřistoupil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.