Bývalý šéf Ferrari po návštěvě u Schumachera: Strašné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bývalý šéf Ferrari po návštěvě u Schumachera: Strašné!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jeho zdravotní stav je horší, než v co mnoho fanoušků doufalo! Po návštěvě u legendárního pilota formule 1 Michaela Schumachera (46) to naznačil jeho bývalý šéf u Ferrari Luca di Montezemolo (68).

Žádné fotky, minimální informace, neproniknutelná hradba mlčení. Jen občasné oficiální zprávy o tom, jak je při zdlouhavé rekonvalescenci třeba trpělivosti. „Chodím ho navštěvovat velmi často a Michael pořád bojuje. Jsem na něj pyšný, co vše už dokázal,“ řekl před dvěma týdny někdejší výkonný ředitel Ferrari Jean Todt. Jak je na tom sedminásobný mistr světa? Hýbe se? Komunikuje? Fanoušci už se těšili na průlomové informace, ale teď přišla studená sprcha! „Strašné takto Michaela vidět! Snad brzy uslyším nějaké dobré zprávy,“ hlesl po návštěvě exprezident Ferrari Luca di Montezemolo... »Schumi« měl 29. prosince 2013 lyžařskou nehodu ve francouzských Alpách, při níž utrpěl vážná zranění hlavy, půl roku ležel v komatu. Nyní se o něj v jeho luxusní vile na břehu Ženevského jezera starají lékaři a rehabilitační pracovníci. Podle některých zpráv je ve stavu »bdělého koma« a s otevřenýma očima reaguje na podněty.

Autor:  as

Přečtěte si
kolemdokola
24. 11. 2015 • 22:42

K vojenskému incidentu se odpoledne vyjádřil ruský prezident Vladimír Putin. "Dnešní ztráta je bodnutí do zad od kompliců teroristů. Jinak to prostě nemohu nazvat. Je zcela očividné, že náš letoun turecké území nijak neohrozil. Byl na misi, jejímž cílem je zlikvidovat mezinárodní teroristy operující v oblasti, z nichž někteří pocházejí z Ruska," uvedl Putin.

nicnezpravda
23. 11. 2015 • 17:48

Nejde o to co mu dali nebo ne..on musel pořád riskovat..všude..na silnici i na horách a to se mu stalo osudným..měsíc před nehodou na lyžích měl autonehodu..

sugarbitter
23. 11. 2015 • 16:49

Protekce u porodu taky nic moc.Dají injekci, která je nadbytečná a uspí dítě, které má normálně hned po narození křičet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.