Jágrovy vlasy pod kontrolou spoluhráčů: »Deku« mu měří pravítkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jágrovy vlasy pod kontrolou spoluhráčů: »Deku« mu měří pravítkem!

Měření probíhá rovnou v šatnách hráčů.
Měření probíhá rovnou v šatnách hráčů. (Twitter)

Právě on na začátku sezony vymyslel tu taškařici. Hokejový brankář Roberto Luongo (36) vyhecoval Jaromíra Jágra (43), aby si opět nechal narůst své nesmrtelné háro. A na Floridě si s tím teď užijí kopu švandy.

Zatímco na ledě to zatím na velké úsměvy není, v kabině se na úkor české superstar všichni dobře baví! „Krásně mu to roste, pravidelně mu vlasy měříme,“ směje se brankářská jednička Panterů. Že by si snad zvali do šatny kadeřníka? „To ne, máme v kabině s klukama pravítko. To úplně stačí.“ Ještě pořád to ale podle Luonga není ono. „Dřív to u něj vypadalo, jako by mu na hlavě žila nějaká zvířátka,“ připomíná časy, kdy Jágr coby zelenáč řádil v Pittsburghu. A tahle »zvířátka« chtějí znovu vidět i na Floridě! Ovšem krom toho, že by Jágrovi měly vlasy růst rychleji, má pro českého veterána jen slova chvály. „Nikdy jsem nikoho neviděl takhle na sobě makat. Bruslí sám v noci, pořád cvičí, neuvěřitelné.“ Tak už jen ty kudrliny, Jardo…

Autor:  mik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.