"Blonďatá bestie" Kristýna Kočí (30): Dříve rozkládala stranu, teď se živí láskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

"Blonďatá bestie" Kristýna Kočí (30): Dříve rozkládala stranu, teď se živí láskou!

Kristýna Kočí už není tak divoká, jak bývala. Po svatbě se stala Mertlovou a touží po velké rodině.
Kristýna Kočí už není tak divoká, jak bývala. Po svatbě se stala Mertlovou a touží po velké rodině. (Foto: Petr Novotný)

Podivuhodným způsobem si osud pohrál s někdejší poslankyní za Věci veřejné Kristýnou Kočí. Po rozkolu ve straně, na kterém měla i svůj podíl, se stáhla z politiky a pokusila se uspořádat si své „věci soukromé“!

A rovnou dodejme, že tady měla šťastnější ruku. Když se jí nedařilo potkat toho pravého, obrátila se na seznamku a hned na druhý pokus uspěla. Jejím vyvoleným se stal Jakub Metl (32), za kterého se dokonce provdala. Jak ale k proměně zlobivé holky ve vzornou mámu Kristýnu Mertlovou vlastně došlo? Až po odchodu z Věcí veřejných Kristýna zjistila, že její prioritou není politika ale rodina. Špatné zkušenosti s muži ji přivedly k názoru, že nestačí dávat lidi dohromady jen pomocí inzerátů, ale že je třeba zveřejňované údaje ověřovat.

Sama o tom řekla v magazínu Blesku: „To mé první rande bylo děsné mimo jiné proto, že dotyčný vůbec nevypadal jako na fotce, věk neseděl, měla jsem pocit, že je to úplně jiný člověk. Právě tehdy mne napadla myšlenka, že tady úplně chybí nějaká možnost garantovaného seznámení, že by ty lidi měl někdo ověřit. Tak jsem si pak seznamku založila sama. A rozjela se rychleji, než jsme čekali. Určitě bych ráda spojila mateřství s prací. Mám na rozdíl od většiny maminek velkou výhodu v tom, že si jako ředitelka vlastní firmy můžu hodně věcí nastavit tak, aby vyhovovaly mně a hlavně mému dítěti. Ale pokud by to miminko špatně neslo, bude jenom máma. Mateřství je pro mě teď absolutní prioritou.“ Mladý manželský pár si bude datum 17. listopadu pamatovat nejen v souvislosti s historií. V tento den roku 2015 se jim totiž narodil syn. „Já i miminko jsme v pořádku a oba s Kubou jsme hrozně šťastní. Jsem pyšná, že máme krásného, zdravého kluka,“ řekla Kočí pro Blesk.cz.



Přečtěte si
majojo
21. 11. 2015 • 04:54

Proč se o ní furt píše jako o blonďaté bestii? Ža ona rozložila stranu, to je jen její zbožné přání. Veřejná blbka to je a ještě se tím chlubí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.