Prima přiznala: VyVolení 3 budou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prima přiznala: VyVolení 3 budou!

Nad tím, zda bude Tereza Pergnerová moderovat třetí řadu VyVolených, visí velký otazník.
Nad tím, zda bude Tereza Pergnerová moderovat třetí řadu VyVolených, visí velký otazník. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Konec spekulacím! Televize Prima konečně oficiálně přiznala, že chystá pokračovaní svého největšího trháku, reality show VyVolení! Vítězové prvních dvou řad Vladko Dobrovodský a Tony Jalovec tak brzy budou mít kolegu!

„Jsme si vědomi toho, že VyVolení byl nejúspěšnější formát televize Prima a těší nás zájem diváků. Určitě zahrneme tento formát i do našich úvah o programu na podzim tohoto roku, případně na rok příští,“ řekl na chatu televize Prima její nový výkonný ředitel Petr Chajda. O tom, že VyVolení se zřejmě vrátí, přitom deník Aha! informoval už před časem.

První i druhá série VyVolených, které se vysílaly na přelomu let 2005 a 2006, zaznamenaly rekordní sledovanost a porážely v ní dokonce i jindy úspěšnější konkurenci na televizi Nova. Na výsluní popularity se díky VyVoleným vrátila i jejich hlavní moderátorka Tereza Pergnerová, posun v kariéře znamenali i pro moderátory Libora Boučka či Vlastu Korce. Jestli se však moderátorské trio ve »trojce« vrátí, nikdo zatím netuší. Tereza Pergnerová se však v minulosti už vyjádřila, že by potřetí do stejné vody nevstoupila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.