Syn primáře Mázla z Ordinace: Zamiloval se do Vietnamky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Syn primáře Mázla z Ordinace: Zamiloval se do Vietnamky!

Mladí milenci spolu prý už dokonce i bydlí.
Mladí milenci spolu prý už dokonce i bydlí. (Foto TV Nova, facebook.com)

Byla to prý láska na první pohled! Ladislav Ondřej (24) alias Jakub Mázl z Ordinace v růžové zahradě 2 už rok randí se studentkou vietnamského původu Annou Tranovou (23). Dohromady se dali díky vínu!

„Pocházím z Uherského hradiště a Ládík tam jel s přáteli na vinařskou slavnost, co je tam každý rok. Přisedl si do mého kupé a shodou okolností jsme spolu jeli i zpátky do Prahy. Okamžitě jsem se do něj zamilovala,“ přiznala deníku Aha! Anička, která studuje módní návrhářství.


Ani mladý herec se svou láskou nijak netají. Dokonce říká, že přítelkyně je stydlivější než on. „Jsem introvertní extrovert. Skvěle se doplňujeme – co nemá ona, mám já, a naopak,“ pochvaluje si zamilovaný Láďa. Dokonce už prý přemýšlejí o založení rodiny! „Já miluju děti a přítelkyně ještě víc, až nezdravě,“ prásknul v pořadu Na baru seriálový syn Petra Rychlého (50).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.