Koktová (22) v šoku: Tramvaj jí málem zabila jednoho z nejbližších! Všude byla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koktová (22) v šoku: Tramvaj jí málem zabila jednoho z nejbližších! Všude byla krev!

Ornella byla strachy bez sebe!
Ornella byla strachy bez sebe! (archiv)

Chybělo málo a Ornella Koktová by se mohla strojit do černého! Její otec Michal Štika (44) totiž utrpěl vážné zranění, které mu v centru Prahy způsobil neopatrný řidič tramvaje.

„Stál u kolejí a šel si pro něco do auta. Opřel se levou rukou o dveře a vtom jela tramvaj. Nechápu, že ho ten řidič neviděl. Ta tramvaj urvala tátovi dveře od auta a skřípla mu ruku mezi tramvaj a auto. A pak ho kousek táhla za sebou,“ popsala Štiková incident deníku Blesk. Situace byla opravdu dramatická. Štika měl veliké štěstí, že neskončil pod tramvají. I když nechybělo málo, protože bezohledný řidič tramvaje na uvězněného Štiku vůbec nebral zřetel a pokračoval v jízdě. "Byl jen zázrak, že za ní utíkal, kdyby pod ni spadl, mohl být mrtvý. Naštěstí vyvázl živý, ale s rozdrcenou rukou. Muselo to být hrozné. Všude prý byla krev," dodala Ornella, která má s otcem velice hezký vztah. Není proto divu, že ji tato nehoda tak vzala.


Ihned po úrazu byl Štika převezen do nemocnice, kde následně strávil pět dní. „Měl otevřenou zlomeninu, zlomené zápěstí a rozdrcený prsty. Nemohl s tou rukou vůbec hýbat. Pan doktor říkal, že kdyby se mu zápěstí vykloubilo o dva centimetry dál, museli by mu tu ruku amputovat,“ svěřila se Koktová.

Přečtěte si
w.mojko
13. 11. 2015 • 17:09

myslím,že to bola skor neopatrnosť Štikova...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.