Přiznání Jana Rosáka (68): Je to strašné, člověk se nemůže moc pohnout… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Jana Rosáka (68): Je to strašné, člověk se nemůže moc pohnout…

Rosák je ve svém věku opatrnější a více se hlídá. Prý si umí odříci i zajímavou práci, když ví, že místo toho může kvalitně odpočívat.
Rosák je ve svém věku opatrnější a více se hlídá. Prý si umí odříci i zajímavou práci, když ví, že místo toho může kvalitně odpočívat. (Foto: Reprofoto TV Prima, ara )

Na nedostatek práce si stále populární moderátor Jan Rosák (68) rozhodně nemůže stěžovat. Ve svém věku si už ale taky dobře uvědomuje, jak důležité je zdraví, a tak se snaží i dostatečně odpočívat.

Odpočinek je neodkladný také v případě, když se o něj pokouší nějaká viróza či nachlazení, což je na podzim docela běžné. V magazínu CHŘIPKA & NACHLAZENÍ deníku Blesk Rosák prozradil, že vždy pije hodně čaje se zázvorem a citronem. Kromě toho má ale ještě jeden osvědčený recept.


„Pak je ještě jedna věc, která mi pomáhá, a to je pocení. To mi naštěstí jde. I když to není nic příjemného,je-i to třeba, jsem ochotný vypít spoustu čaje, k tomu nějaký ten prášek, ulehnu, zabalím se o několika dek a během pár minut se zpotím témě do bezvědomí. To vydržím šest sedm hodin. Je to strašné, člověk se nemůže moc pohnout, ale toto mě většinou postaví na nohy,“ dodává. Když je ale Rosák v kondici, udržuje se hlavně sportem. Pravidelně hraje tenis a s manželkou začali hrát také golf.



Přečtěte si
ivoadler
18. 11. 2015 • 11:47

Snobové hrají tenis, velcí snobové golf. Ostatní sporty jsou degradující.

kadlicek
18. 11. 2015 • 08:58

Tak vono je mu teprvá 68??? To snad si spletl datum narození.Dyť už tedkáj vypadá jako by měl nejméně 80 křížků na krku. A když jsem ho párkrát slyšel v tom rozhlasovém pořadu Tandém, tak jeho vyjadřování, kde v každé větě i několikrát opakoval "jaksi" mi připadalo jako by měl teho Alzheimera v tom nejvyšším stádiu.

brunos
17. 11. 2015 • 17:51

Příště by se mohl přiznat že je arogantní namyšlený přiblblo a že 90% mníšečáků ho má rádo jako osinu v p.....!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.