Iva Kubelková (38): Známe její tajný recept na krásnou postavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iva Kubelková (38): Známe její tajný recept na krásnou postavu!

Iva Kubelková na fitko sice nemá čas, ale způsob, jak si udržovat postavu, zná.
Iva Kubelková na fitko sice nemá čas, ale způsob, jak si udržovat postavu, zná. (Foto Facebook)

Dvojnásobná mamina modelka Iva Kubelková má ve svém věku stále skvělou figuru! Jak to dělá? Na fitko prý čas nemá…

Vzhledem k tomu, že si jako perfekcionistka zakládá na perfektně uklizené domácnosti, musí se doma otáčet. A nutno podotknout, že úklid nijak nepodceňuje. Zároveň si je vědoma toho, že při úklidu dělá i něco pro sebe. „Všechny ženy jistě potvrdí, že když si dají doma půldenní úklid domácnosti, tak je to pořádné fitko,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz.


V domácnosti Ivy Kubelkové vládne kromě čistoty a pořádku také spravedlivá dělba práce. „S vysavačem mám hlavní roli v domácnosti já, děvčata utírají prach, uklízejí si pokojíček. Partner je úžasný a nemá problém pomoct i v úklidu. Vycházíme si vzájemně vstříc, i co se týká práce,“ dodala modelka, která jako jedna z mála nemá vlastní uklízečku a o domácnost pečuje sama.



Přečtěte si
antonuis.j
18. 11. 2015 • 08:55

Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se ozvala coby bello a za chvilku se přepne do nicku mekanik a sprostou povahu odhalí, stará bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda. Kanálie jsi ty, stará blběno, když si hraješ na mekanika , máš v komentech samé pohlavní orgány a největší vulgarity primitivní negramotná stařeno z fitka.

-bello-
17. 11. 2015 • 23:43

eis doplněk : 70 let

-bello-
17. 11. 2015 • 23:41

eisenbieger tak už jsi o sobě vypověděl blbe tohle : by,o ti v srpnu 0, jsi lehce obézní, máš lékařem předepsané vycházky ( možná proto furt trčíč v křoví a číháč na panitchky ) , jsi diabetik ( II. stupeň - stařecká ) , poruchy erekce -impotence. Tak co nám ještě povíš, kromě toho že čůráš předmětem 30 cm dlouhým ? čus

eisenbieger
17. 11. 2015 • 19:37

ptschu pretazenou pavucinama ...to maj obe baby , ta druha dneska nedela a doma nema internet , vypomaha prej nekde na recepci nakyho pensionu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.