Dagmar Havlová (62) v zajetí smutku: Odešla její veliká a osudová láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dagmar Havlová (62) v zajetí smutku: Odešla její veliká a osudová láska!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Aha! – Hykl, Kundrát, Pátek)
V pondělí ve věku 63 let zemřel rozhlasový režisér a hlasatel Radvít Novák, první manžel Dagmar Havlové a současně otec její dcery Niny. Co o něm před časem herečka pronesla a jak se dali dohromady?

"Radvít byl moje veliká, osudová láska. Dodnes jsme velice dobří kamarádi, je to vlastně můj nejbližší mužský přítel. I když jsme se za pět let po svatbě rozvedli a každý jsme šli jinou cestou, tak se naše cesty pořád prolínají," svěřila se Havlová v jednom televizním dokumentu. A kde vlastně přeskočila ta příslovečná jiskra? Na lyžařském výcviku! „Mně to na lyžích moc nešlo, a tak jsem na sjezdovce navrhl, jestli by se mnou nešla na grog. Chtěl jsem udělat dojem, a tak jsem řekl, že znám zkratku. Nebyla to pravda a skončili jsme v šílených závějích. Nakonec jsme do té Karlovy Studánky přece jen na grog dorazili a od té doby jsme se už stýkali pravidelně,“ prozradil Novák v magazínu Top Star Extra. 





Autor: 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.