Zoufalá Dominika Gottová (42): Přichází s překvapivou hypotézou o původu tátovy rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá Dominika Gottová (42): Přichází s překvapivou hypotézou o původu tátovy rakoviny!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha!: ara)

Už řadu let se zpěvákova dcera zabývá čínskou medicínou a vším co s tím souvisí. Není proto divu, že se teď začala zaobírat otázkou, proč její otec onemocněl rakovinou. "Proč se tak stalo? Trápí mě to," ptá se nyní.

"Narazila jsem na internetu na zajímavý rozhovor s psychiatričkou paní Klímovou, která říká, že podle ní můžeme obsahovat viry, a nemusíme onemocnět. Jde prý o to, jestli dáme virům impulz, aby se nemoc rozjela. Možná tomu tak bylo u táty," svěřila deníku Blesk svou hypotézu Dominika. Tátovi teď pomáhá alespoň psychickou podporou při svých návštěvách nemocnice na pražském Karlově náměstí.

Proč se zhoubnému bujení říká rakovina nebo krabovina?

Může za to zřejmě lékař starověkého Řecka Hippokrat a jeho kolega za starého Říma GalénS prvním je spojováno slovo karkinos, druhý pak přišel s obratem cancer a onkos. Došlo k tomu nejspíše při sledování karcinomu ženského ňadra, který se vyznačuje středovým a tvrdým nádorem, z něhož pak vybíhají výběžky vypadající jako račí nožky! 



Autor: 

Přečtěte si
joudajoudovy
11. 11. 2015 • 09:38

bozskemu kajovi, hodne sil a brzke uzdraveni..... ale nevim co mam ocekavat od nuly (nejstarsi dcerenka), ktera nas, kazdou novou zpravou v bulvaru, prekvapuje svymi znalostmi a vedomostmi. kdyby byla tak uzasna, nemusi se nechat zivit manzelem a otcem. davno by uz mela svuj uspesny job ve skandinavii, s pobockou v cechach a na slovensku. tahni do kelu, prizivo....

brunos
10. 11. 2015 • 15:23

To je Vševědka.

simmmpy
10. 11. 2015 • 14:15

Díky své sexuální aktivitě má komu rozdávat. Spousta lidí v mnohem mladším věku je nemocná, tak proč se o tom pořád píše?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.