Vykašlali se na Ivetu: Na dušičkovou párty přišli dva lidé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vykašlali se na Ivetu: Na dušičkovou párty přišli dva lidé!

Iveta spáchala sebevraždu loni v dubnu, kdy skočila pod vlak.
Iveta spáchala sebevraždu loni v dubnu, kdy skočila pod vlak.  (Foto Facebook.com, ara)

Byl to trapas a propadák! Na avizovanou Dušičkovou oldies párty s Ivetou Bartošovou a Petrem Sepéšim do brněnského klubu Fičák v Králově Poli přišli jen dva lidé.

V klubu hráli v pátek večer hity 70. a 80. let, které prokládali právě hity zesnulých zpěváků! „Tematický večer byl zřejmě nešťastně plakátovaný! I nadále ale budeme hrát Ivetu Bartošovou. Myslím, že to byla skvělá zpěvačka a nemělo by se na ni zapomínat,“ řekl Aha! provozní klubu. „Mimochodem, vše jsme konzultovali s maminkou Ivety Bartošové a neměla s tím sebemenší problém. Rodina je ráda, že se její písničky nadále hrají,“ prohlásil s tím, že se rozhodně v pátek večer nechtěli na slávě Ivety nebo jejího bývalého partnera přiživit. „Řádně platíme Ochrannému svazu autorskému, na nikom se opravdu nepřiživujeme,“ dodal provozní.


Do klubu, kde se oldies párty konala, se lidé dostanou pouze po zazvonění. Vstupné v něm nevybírají. Pokud někdo chce, může si daný hit zazpívat v rámci karaoke. To se ale v pátek ani při jedné písni nestalo.



Přečtěte si
news
10. 11. 2015 • 12:57

Stoprocentní pravda není co dodat snad jen to že vše zveličují aby ten obtloustý synáček dostával prachy to bude asi ta renta nebo né? co chtěla tak má a muže si zato sama nikdo ji nenuti aby se zabila je jí věc koho dneska zajímá nejaká bartošová kdyby to nepsali takuž si naní ani nevzpomenu.. a je mi uplně ukradená co se ji stalo....

egyptanka
8. 11. 2015 • 09:21

O této padlé hvězdě se bude psát do nekonečna. Už ani není co,hlavně že se píše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.