Lékařský hazard v přímém přenosu? Karlu Gottovi (76) do žil pumpují jedy, které ničí i zdravé buňky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lékařský hazard v přímém přenosu? Karlu Gottovi (76) do žil pumpují jedy, které ničí i zdravé buňky!

Karel Gott
Karel Gott (František Jirásek, Petr Adámek, Facebook Karla Gotta, Supraphon, karelgott.com, Profimedia.cz)

Chudák zpěvák! Extra silná chemoterapie, kterou mu lékaři v současnosti naordinovali, mu podle některých studií může totiž víc uškodit, než-li pomoci. Copak tady už nestačí sice o něco dražší, ovšem k tělu daleko ohleduplnější biologická léčba?!

I když onkologové už řadu let tvrdí, že chemoterapie je nejúčinější léčbou rakoviny, podle jiných odborníků je tomu zcela naopak. Z dlouholetého bádání zveřejněného v časopise Nature Medicine totiž vyplývá, že léčba rakoviny chemickými drogami nejenže nedokáže nádor vyléčit, ale že těžce poškozuje i buňky zdravé. Z těch se pak navíc uvolňuje protein, který doslova dodává „palivo“ pro růst nádoru! A ve hře je i hrozivý dopad vedlejších účinků této metody v podobě nekonečného zvracení, vyčerpávajících průjmů a bolestivého odpadávání kůže, které už tak zbídačené tělo a duši navíc devastují!



Autor: 

Přečtěte si
danyka
6. 11. 2015 • 16:40

proč by tam internet neměli? Vždyť je to patrné z každého dne v diskuzích

henes
6. 11. 2015 • 09:48

lolo......jak je vidět,na tebe už došlo,máš totáálně vymaštěnou palici. Nevěděl jsem,že mají v Bohnicích taky internet....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.