Dárek ke Karlově svátku od manželky Ivany: Ovoce, noviny a...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dárek ke Karlově svátku od manželky Ivany: Ovoce, noviny a...!

Ve velké tašce přinesla Ivana do nemocnice také deku, pletený pléd a termosku.
Ve velké tašce přinesla Ivana do nemocnice také deku, pletený pléd a termosku.  (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hurda, ara)

S rakovinou Slavík bojuje také pomocí vitaminu C. Alespoň to prozradily nákupy Ivany Gottové (39). Manželovi nosí do nemocnice kila čerstvého ovoce. Včera, kdy měl Karel svátek, přibyla i jeho oblíbená fialová deka.

Od prvního dne, kdy byl zpěvák převezen s diagnózou Non-Hodgkinova lymfomu z IKEM do specializovaného hematologického oddělení I. Interní kliniky Všeobecké fakultní nemocnice na Karlově náměstí, zásobuje ho manželka taškami plnými ovoce. Zřejmě se tak snaží rakovinou zesláblého manžela uchránit před komplikacemi v podobě virózy, která je v tomto období hodně zákeřná.

„V oddělení zeleniny vybírala jen samé citrusové plody, ale také kiwi. A snažila se vybrat nejlepší kousky,“ prozradil deníku Aha! náhodný kolemjdoucí, který Ivanu potkal v obchodě potravin. A protože se snaží Gotta na lůžku i rozptýlit, nakupuje pro něj pravidelně i kvanta denního tisku.

Na Karlův svátek Ivana místo dobrot nesla do nemocnice samé praktické věci jako např. fialovou přikrývku či pléd. Snaží se ze všech sil, aby manželovi co nejvíce zpříjemnila pobyt na hematologickém oddělení.



Přečtěte si
simmmpy
10. 11. 2015 • 14:34

Jsem stejný ročník jako Ivana. Neumím si představit, že bych žila s tak starším člověkem, ale budiž. Neumím si však představit, žít právě s panem Gottem, po všech těch milenkách..fuj. No ale třeba se to vyplatí...

marcela47
6. 11. 2015 • 14:44

Připadá mi úplně normální, že se p. Gottová stará nejen o manžela , ale i o to, že chce v domě provést nějaké úprtavy - koupelna. Proč by nemohla, to má sedět doma a brečet jak kráva nebo co, dejte té ženě už proboha pokoj. Gott moc dobře věděl koho si bere za manželku. Vždyť nebyl žádný anděl, jen kolik měl ve svém životě žen. Jestli je někdo zlatokopka tak se zaměřte na Menzelovou manželku. To je opravdu zlatokopka a ne Gottová.

-bello-
6. 11. 2015 • 00:15

eisenbieger nojo, tak šup sem s tím ! O kolik se dnes pohnul tvůj čůrací úd? Se pochlub. ať je od tebe pokoj

-bello-
6. 11. 2015 • 00:11

dvorece blbečku, neamputují mu nohy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.