Gottová po návštěvě u těžce nemocného manžela: Nákupy v hobbymarketu! Co plánuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová po návštěvě u těžce nemocného manžela: Nákupy v hobbymarketu! Co plánuje?

Ivana s neznámým mužem vybírali lišty a konzole.
Ivana s neznámým mužem vybírali lišty a konzole. (Foto Aha!: David Kundrát)

Rekonstrukce! Pro tu se podle všeho rozhodla Ivana Gottová. Přestože se ještě neví, kdy bude Karel opět doma na Bertramce, manželka už se chystá na jeho návrat.

„Po odchodu z nemocnice jela Ivana rovnou do hobbymarketu. Tam se sešla nejspíš s řemeslníkem a šli spolu do obchodu,“ svěřil deníku Aha! očitý svědek. Gottová tam strávila více než hodinu. Nejdříve vybírala v koupelnovém oddělení nové kachličky a poté se šla podívat na lišty na závěsy. Takže je jasné, že jako první se bude předělávat koupelna!

Pak obhlíželi i dlaždičky.

Přečtěte si
lukrecie20
5. 11. 2015 • 18:21

Zrejme zde diskutujici nenapadadlo, ze Ivana, chce predelat koupelnu pro nemocneho manzela, az se vrati z nemocnice,aby se mel kde chytit az poleze z vany apod. To tady jeste nikoho nenapadlo. Zdravim

nibiru879
5. 11. 2015 • 13:30

No neví, ale myslím si, že když má někdo doma takhle moc nemocného manžela...jako Ivana...tak pak asi nemá...NIKDO.. moc nálady, doma cokoliv předělávat... Jeho myšlenky jsou totiž někde úplně jinde...a ne u toho jakou kachličku si dám do koupelny... Jaký závěs pořídím...."Ivanka" musí být asi hodně otrlá povaha...když ještě dokáže, v takové to situaci budovat, stavět a předělávat. Hlavně, aby se pak ale Kájovi ještě víc nepřitížilo, když místo klidu musí myslet na to, jak ta jeho zlatokopka opět ničí, bourá a nevkusně předělává jeho milovanou vilu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.