Upřímná zpověď Jiřiny Bohdalové (84): Co musí vracet dceři Simoně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Upřímná zpověď Jiřiny Bohdalové (84): Co musí vracet dceři Simoně!

Jiřina Bohdalová musela často žádat o pomoc s výchovou malé Simony svou maminku.
Jiřina Bohdalová musela často žádat o pomoc s výchovou malé Simony svou maminku. (Aha! - Roman Souček)

Simona Stašová to zřejmě jako dítě neměla jednoduché. Vzhledem ke své náročné profesi musela její matka, herečka Jiřina Bohdalová často žádat o pomoc s výchovou dcery svou maminku.

Díky skvělé péči babičky ale Simona nijak nestrádala. Bohdalová si je ale přesto vědoma, že by měla ztracené chvíle společného času dceři nějak vykompenzovat.


„Já to Simoně vracím tím, že nešidím její dva syny. Jsem dokonalá babička,“ říká v deníku Blesk Jiřina Bohdalová, která se objeví v hlavní roli nového televizního filmu Zdeňka Zelenky Každý milion dobrý. Ten uvede Česká televize v květnu 2016.



Přečtěte si
frannes
3. 11. 2015 • 18:16

Jen krátce mimo merito věci, připadá mi ,že AHA má v klobouku místo králíků několik témat nebo spíše figur a jak je příležitost tak tam sáhne a šup s tím na titulku. Co takhle pár čísel bez Bohdalky, Rychtáře a jiných celebrit , proč nejde za příkladem Blesku a neuspořádáte nějakou loterii nebo zábavnou soutěž,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.