Infarkt Marty Kubišové (73): Víme, kdo jí zachránil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Infarkt Marty Kubišové (73): Víme, kdo jí zachránil život!

Kubišová prodělala infarkt krátce po oslavě svých 73. narozenin. Naštěstí byl nablízku nejlepší přítel, který zavolal sanitku.
Kubišová prodělala infarkt krátce po oslavě svých 73. narozenin. Naštěstí byl nablízku nejlepší přítel, který zavolal sanitku. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Srdce Martu Kubišovou zradilo krátce po oslavě jejích 73. narozenin. Naštěstí nebyla v tu chvíli sama a převoz do pražské Nemocnice Na Homolce tak měl kdo zajistit.

Oslavy se účastnil také dlouholetý přítel Marty Kubišové, principál Divadla Ungelt Milan Hein (69). V době Martina kolapsu byl pohotový a okamžitě volal sanitku. „Ano, byli jsme spolu. Ani nechci domyslet, co by se stalo, kdyby třeba byla Marta sama doma,“ řekl Hein deníku Blesk.


Martu Kubišovou, kterou Hein považuje za jednoho ze svých nejbližších přátel, doprovázel i v nemocnici a byl jí neustále oporou. „Mohu všechny fanoušky Marty ujistit, že je o ni dobře postaráno,“ dodal.



Přečtěte si
ararat
4. 11. 2015 • 09:07

Honzina,co může člověk očekávat od psychiatrických nemocných lidí,jsou to lidé nevyrovnaní a psychicky na dně a pak se tady ventilují,pak nadávají na všechny a všechno,ale sami nemají své životy pod kontrolou,jsou ten kusy masa,kteří se živí ze státního rozpočtu.

honzina
4. 11. 2015 • 02:35

Lidi, kde se ve vás bere tolik zla????? Nechápu!!!! A je to jak tady, tak i u pana Gotta. Ale ono se vám to všechno vrátí zpátky, pak budete litovat!!!!!!!!!!! Jinak paní Kubišové přeji brzké uzdravení a hodně zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.