Grossova sestra Ivana exkluzivně ke ztraceným 100 milionům: K účtu jsem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Grossova sestra Ivana exkluzivně ke ztraceným 100 milionům: K účtu jsem…

Grossova sestra Ivana byla Šárčiným obviněním hodně zaskočená, ale její verzi události důrazně odmítla.
Grossova sestra Ivana byla Šárčiným obviněním hodně zaskočená, ale její verzi události důrazně odmítla. (Foto: Karel Kopal)

Vdova po bývalém premiérovi Stanislavu Grossovi neprožívá zrovna snadné období. Už krátce před smrtí svého muže Šárka Grossová v dubnu zjistila, že z rodinného účtu zmizely veškeré úspory v řádu stovky milionů korun. A z šoku se dodnes nevzpamatovala. Zoufalá vdova nejprve podezřívala svého tchána a tchyni, ale nyní se její pozornost zaměřila na švagrovou Ivanu, která Stanislava Grosse (45) do poslední chvíle navštěvovala a mohla mít dispoziční práva k účtu.

Grossova sestra Ivana žije jen pár metrů od vily, kterou obýval Stanislav Gross. S bratrem si prý byli velmi blízcí, jakékoliv manipulace s jeho účtem ale odmítá. Pro deník Blesk se nechala slyšet: „Nic o tom nevím a ani mě to nezajímá. K účtu jsem neměla přístup. Já se k jejím penězům a finanční situaci vůbec vyjadřovat nebudu. Hospodařili si samostatně…“ Když tedy nikdo z Grossovy rodiny, tak tedy kdo? Záhada anonymního výběru z milionového účtu trvá a moc možností už nezbývá. Přístup k bankovnímu kontu mohli teoreticky mít už jen Grossovi právní zástupci. Pokud i oni všechno popřou, Šárce Grossové nezbude než podat trestní oznámení na neznámého pachatele. A to i s rizikem, že se ztracená suma nikdy nenajde. Šárka Grossová si momentálně musí půjčovat od známých, protože dědické řízení ještě neskončilo, a ona nemůže nakládat ani s rodinnými nemovitostmi.

 



Přečtěte si
zadnice
4. 11. 2015 • 11:26

To je tak "složité" zjistit kdo vybíral 100 mil. z kont Grosse?

ararat
4. 11. 2015 • 09:42

milreno,a co to má s tím společného?..ty jsi ji viděla či slyšela skuhrat jak píšeš?,jestli podniká tak je to přeci v pořádku,každý se musí živit,co bys psala kdyby byla třeba vedena na ÚP...?

karolinasvetla
3. 11. 2015 • 14:37

Paní vdova si půjčovat nemusí. Stačí sestoupit z milionářských výšin a jít makat...tak to dělají všichni, kteří nemají nakradeno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.