Zuzana Bubílková (63) o své rakovině a smrti parťáka Šimka (†64): Podezření, ze kterého mrazí! Byl to snad atentát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zuzana Bubílková (63) o své rakovině a smrti parťáka Šimka (†64): Podezření, ze kterého mrazí! Byl to snad atentát?

Fotografie
Fotografie (internal)

To, že člen divadla divadla Semafor Jiří Grossmann zemřel na leukemii, je všeobecně známo. Záhadou ale je, že rakovinou onemocněl i jeho kolega Miloslav Šimek a další členové divadla, kteří si dali jméno Jiřího Grossmanna do názvu. Mohli být někomu svou satirou tak nepohodlní, že se jich pokusil zákeřným způsobem zbavit? S odstupem času o tom promluvila moderátorka Zuzana Bubílková, která s Miroslavem Šimkem tvořila autorskou dvojici a vystupovala s ním až do jeho předčasné smrti.

Zuzana Bubílková o tom v Blesku řekla: „Nejsme pověrčivá, ale v Divadle Jiřího Grossmanna jsme měli rakovinu snad všichni! Jednu dobu se říkalo, jestli tam něco nevyřazuje. Samozřejmě že divadlo nebylo v provozu, když žil Jiří Grossmann, ale z té nové éry tam onemocněli od paní v pokladně přes provozního až po členy širšího souboru, které nechci jmenovat, protože o tom nikdy nemluvili, skoro všichni. Tedy přesněji, vím o šesti. Dokonce jeden měl tu samou co já! Kromě Šimka to ale všichni přežili. Mně dokonce volal jeden aktivista, který mi tvrdil, že jsme se Šimkem byli cíleně ozářeni, ale já na to nevěřím. Nechtěla jsem to ani slyšet, byly to spekulace, od kterých jsem se distancovala. Ale pravdou je, že jeho i mé onemocnění z ozáření pocházelo. Doktoři se nás ptali, co jsme dělali v době Černobylu, ale nelze to dokázat. Vyzařuje kdeco…“

 

 

Přečtěte si
pea.p
25. 8. 2016 • 23:34

AZ na to, že p.Grossman nezemřel na leukémii. A autor článku neumí spat ani čist. Jestli tam něco nevyrazuji - melo být nevyzařují .

oltec
9. 11. 2015 • 10:36

kajmane kolik jsi vychodil tříd vypadá to na pomocnou školu podle toho jak píšeš

ararat
8. 11. 2015 • 17:55

defakto
8. 11. 2015 • 17:13

.... ale rakovina se přenáší i pohlavním stykem , není divu , že v Semaforu jí měl každý druhý ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.