Děsivé tajemství Petry Černocké: Tragická smrt, o které se jí dodnes těžko hovoří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Děsivé tajemství Petry Černocké: Tragická smrt, o které se jí dodnes těžko hovoří!

Petra Černocká
Petra Černocká (Aha! - David Kundrát)

Oblíbená česká zpěvačka a herečka prožila noční můru každé ženy. Tehdy byla vdaná za Jana Vaculíka, natočila úspěšnou Dívku na koštěti a krátce po natáčení přišla radostná novina, Petra Černocká (65) čekala miminko…

Pro prvorozeného syna měla vybrané jméno Petr, radost však trvala jen krátce. „Můj syn zemřel kvůli špatné technologii porodu. Neměl žádnou vrozenou vadu, byl zdravý,“ prozradila Černocká pro Blesk TV Mánie po letech mlčení.

Od této hrozivé události uběhlo už více než čtyřicet let, které pomohly zacelit šrám na její ženské duši. Jistě jí pomohlo i narození dcery Barbory, která přišla na svět deset let po úmrtí bratříčka a dnes už je sama maminkou dcery Coco.

 „Pozitivní je, že linie Černockých má své pokračovatele. Z mé strany jsou to jen holky, ale mám i mužského pokračovatele rodu, synovce Petra Černockého,“ prozradila už dříve zpěvačka s tím, že je moc ráda, že její bratr dal synovi právě jméno Petr.

 



Přečtěte si
jity
8. 11. 2015 • 10:15

No asi to bude tak, jak vždycky Petra říkávala, když jí velebili jak vypadá dobře. Její tatínek také dlouho vypadal dobře a najednou z něj byl stařeček, tak se obávala, že to bude mít po něm.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.