Marek Taclík ze StarDance: Doživotní výčitky! Kvůli smrti tatínka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marek Taclík ze StarDance: Doživotní výčitky! Kvůli smrti tatínka...

Marek se i po smrti otce snažil na veřejnosti tvářit, že se nic nestalo.
Marek se i po smrti otce snažil na veřejnosti tvářit, že se nic nestalo. (Foto: R. Kleich pro ČT, herminapress.cz)

Smrt přišla jako blesk z čistého nebe! Soutěžící ze Star- Dance Marek Taclík (42) si dodnes vyčítá, že nepřijel svého otce navštívit o týden dřív. Trápí se, že se s ním nemohl rozloučit.

Na plátně i parketu taneční soutěže StarDance rozdává jeden úsměv za druhým, přitom v sobě už dva roky skrývá obrovskou bolest. „V únoru najednou táta na chalupě zemřel na infarkt,“ svěřil herec před časem v jednom rozhovoru. „Měl jsem za ním přijet dřív. Kdybych přijel o týden dřív, třeba mohl žít,“ vyčítá si dodnes.
Přitom chybělo jen pár hodin. „Stejskalo se mu. Zrovna jsem vyrazil z Prahy za nimi na chalupu, když maminka volá, že táta…“ prozradil dojatý Taclík s tím, že si zkouší odpustit. „Rok 2013 je divnej. A to jsem si celý život myslel, že třináctka není nešťastný číslo,“ prohlásil herec krátce po otcově smrti.

Když se však podívá do zrcadla, otce má stále před očima. „Jsem po dědovi, ale po tátovi mám výrůstky pod kolenem, to je jasný důkaz, že jsem jeho. Oči mám po něm a on říkal, že ty naše oči se dají dobře použít, dají se na ně balit holky, tak tuhle zbraň mi tu táta nechal,“ dodal Taclík.

Erotický symbol

Divačky si Marka Taclíka ve StarDance velmi oblíbily. Řada z nich mu píše zamilované vzkazy. „Tak vám máme ve StarDance nový erotický symbol. Pokud byste čekali, že to bude Leoš Mareš, budete překvapeni, je to Marek Taclík,“ prohlásil moderátor pořadu Marek Eben.

Sám bojoval o život

Smutek, deprese a utápění výčitek ze smrti otce v alkoholu v roce 2013 způsobily herci vážné zdravotní problémy. S těžkým zánětem slinivky se dostal až do špitálu s poloviční šancí na přežití. „Jako mladej jsem si přál umřít v sedmadvaceti jako Jim Morrison a Kurt Cobain. Když jsem ale umíral v nemocnici, tak už mi to přišlo zbytečný…“ prozradil v rozhovoru pro Magazín Dnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.