Čok snesl vejce a pomohl charitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čok snesl vejce a pomohl charitě!

Vilém Čok se pochlubil vykoledovaným velikonočním vajíčkem, o kterém ale tvrdil, že jej snesl!
Vilém Čok se pochlubil vykoledovaným velikonočním vajíčkem, o kterém ale tvrdil, že jej snesl! (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Oranžové kuře, maskot sbírkové akce Pomozte dětem, během charitativního koncertu v České televizi nastřádalo na svém kontě téměř čtrnáct milionů korun!

Pomohla tomu celá řada umělců, během večera vystoupil například Vilém Čok (45), který si stihl vykoledovat vejce, Helena Zeťová (25) nebo jeden z moderátorů Vojta Kotek (18). „To vejce jsem snesl,“ smál se Čok a začal dělat slepici.

Benefiční večer uváděli kromě Marcely Augustové a Tomáše Hanáka také mladé hvězdy televize Nova Michaela Maurerová a Vojta Kotek. „S Marcelou jsem tady na ty technické věci, jako třeba neustálé opakování čísel účtů a telefonů. O zábavu se stará Vojta s Míšou. Jsou mladí, tak ať makají!“ řekl Tomáš Hanák.

Helena Zeťová si před zpíváním dala na kuráž slivovici, a myslela i na své kamarády a kolegy, protože rovnou přinesla celou láhev! Koncertu České televize Pomozte dětem, který je vyvrcholením celoroční sbírky, se již tradičně zúčastnil Meky Žbirka, který před vystoupením brouzdal po chodbách a pečlivě ladil svoji kytaru. Po delší době se v televizi objevil Daniel Hůlka, který zazpíval árii z opery Don Giovanni. Hůlka se v současné době popu moc nevěnuje, účinkuje v muzikálech a koncentruje se právě na operu. Česká televize nabídla divákům některé zdravice umělců pouze ze záznamu, ve studiu se tak vůbec neobjevili Karel Šíp, Marek Eben, Halina Pawlowská ani Miroslav Donutil.

Vybraná částka téměř čtrnáct milionů však není konečná, protože sbírkové konto 666 999 666/0100 se uzavírá až 15. května.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.