Zdeněk Pohlreich (58): Musel skončit s vlastní hospodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Pohlreich (58): Musel skončit s vlastní hospodou!

Pohlreich teskní, ale stále vlastní tři vyhlášené podniky v Praze.
Pohlreich teskní, ale stále vlastní tři vyhlášené podniky v Praze. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Okolnosti ho dohnaly k nepříjemnému rozhodnutí. Obávaný šéfkukař Zdeněk Pohlreich (58) z »Ano, šéfe« musel prodat svou luxusní restauraci ve Švýcarsku. Tak ho to zasáhlo, že nedokázal ani osobně předat klíče!

Konec jedné životní kapitoly. „Ano, mohu potvrdit, restauraci ve Švýcarsku jsem se rozhodl prodat. Je mi to velmi líto, protože s ní mám spojenou spoustu krásných vzpomínek. Jednou z nich je i svatba s mou manželkou Zdeňkou,“ potvrdil deníku Aha! informaci Pohlreich s tím, že určitě nejde o krach.
Kšeft na dálku
Přesto svěřil, že podnikání u Bodamského jezera bylo těžké. „Není jednoduché vést podnik na dálku. Cizinec to nemá už vůbec jednoduché. Pokaždé, když jsem tam přijel, jenom jsem přemýšlel, jak to tam udělat lepší. Byla to nejkrásnější restaurace, jakou jsem kdy měl,“ prozradil Pohlreich pro server zivnostenskelisty.cz.


Nový projekt
Finanční potíže ale za zavřením restaurace prý nejsou. „Šlo o čistě obchodní rozhodnutí, které bylo těžké udělat. Muselo přijít, protože připravujeme velký projekt v Praze. Jediné, co mohu zatím prozradit, je, že se jedná o restauraci, ale další detaily neprozradím, protože konkurence nikdy nespí,“ naznačil Zdeněk své plány do budoucna.
Já se vrátím
Osobně odevzdat klíče do městečka Romanshorn ale nejel. Prý by mu to utrhlo srdce. „Nedokázal jsem se rozloučit, nejsem sice sentimentální, ale tady mi to je velmi líto a určitě se na toto krásné místo vrátím. Odcházím s radostí, protože za těch pět let jsem se toho spoustu v této restauraci naučil,“ dodal Pohlreich.



Přečtěte si
krat5
3. 11. 2015 • 09:46

mám úplně stejný názor...Švýcaři nejsou pitomci a kdyby mu to tam fakt super fungovalo, nikdy by jí neprodal....jinak k jeho pořadu - snůžka sprosťáren, jak je vidět, prachy mu nesmrdí a je za ně ochoten dělat ze sebe ještě většího debila, než je...

antonuis.j
1. 11. 2015 • 10:27

Zalez, páchnoucí závistivá socko stará osralis.

antonuis.j
1. 11. 2015 • 10:25

oprava- nick

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.