O mrtvých jen dobře? Krytinářova exkámoška promluvila: Chtěl mě zbičovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

O mrtvých jen dobře? Krytinářova exkámoška promluvila: Chtěl mě zbičovat!

Olivie Žižková hrávala s Krytinářem i divadlo pro děti.
Olivie Žižková hrávala s Krytinářem i divadlo pro děti. (Foto pro Aha! – Milan Holenda, archiv O. Žižkové)

Herečka Olivie Žižková (40) na sebe upoutala pozornost, když se objevila nahá v erotickém kalendáři Jiřího Krytináře (68). Ani ne měsíc po jeho smrti ale přichází s dalšími pikantnostmi, které mění pohled na nejmenšího českého herce!

Olivii Žižkovou rozlítilo, když ji Krytinář před časem označil za prostitutku. A tak se rozhodla vyrukovat s historkami, o kterých by skuteční přátelé raději pomlčeli. Blesku se svěřila: „ Jirka byl na tom dole dobře, když dokázal zplodit krásnou dceru. Měl choutky, milenky, zdravý holky… Rád o sexu hodně a často mluvil.“ V době, kdy spolu byli ještě zadobře, jí Krytinář zaskočil neobvyklým vánočním dárkem: „ Koupil mi latexový obleček a chtěl mě v něm bičovat.“ Žižková to asi nemá v hlavě úplně v pořádku, protože jedním dechem tvrdí, že ji nevzrušují jen staří muži, ale i ženy. A kdyby prý jednou ovdověla, zvolila by si za partnerku mohutnou introvertní ženu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.