Pergnerová: Odpustila mu. Návrat k milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pergnerová: Odpustila mu. Návrat k milenci!

Jiří Chlebeček s Terezou Pergnerovou.
Jiří Chlebeček s Terezou Pergnerovou. (: Archiv)

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) má týden od rozchodu s Jiřím Chlebečkem (37) znovu partnera! Vzala totiž expřítele na milost, odpustila mu i kopačky, které jí dal, a oba už znovu cukrují jako hrdličky! „Už nechci zase měnit chlapa. Jsem strašně zamilovaná a i miláček si uvědomil, že mu je najednou líto být sám,“ řekla Aha! Pergnerová.

„Jsem sama, tedy ne sama, mám Sama,“ stálo v esemesce, kterou nám Tereza napsala koncem minulého týdne. V úterý jí totiž Jiří na dovolenou v Egyptě vzkázal, že se s ní rozchází. Teď už je ale všechno zase úplně jinak! „Vyříkali jsme si mezi sebou nějaké problémy a jsme znovu spolu,“ přiznal nám včera do telefonu Chlebeček. V tu chvíli se ale ve sluchátku ozval nezaměnitelný hlas Terezy, která se o víkendu vrátila zpátky do Čech: „No jen jim řekni, miláčku, jaký problémy! Prostě jsi chtěl být sám a pak ti to přišlo líto! Člověk už potom k partnerovi asi nemá stoprocentní důvěru, ale mně je s Jirkou krásně a jsem šťastná, že jsme pořád jedna parta,“ nešetří nadšením Pergnerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.