Trable s láskou? Lucka Vondráčková (35) ví víc, než se zdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Trable s láskou? Lucka Vondráčková (35) ví víc, než se zdá!

Lucie Vondráčková radí nezadaným.
Lucie Vondráčková radí nezadaným. (Foto pro Aha! – archiv Lucie Vondráčkové, Facebook, Dana Kolářová, herminapress.cz, ara)

Lucie Vondráčková prožívá snad nejkrásnější období v jejím životě. Nejen že je šťastně vdaná, ale stala se i maminkou dvou krásných chlapečků. Své soukromí si bedlivě střeží, tentokrát ale udělala výjimku. Prozradila, jak se seznámila se svou láskou a přidala i radu pro nezadané!

V pořadu Všechnopárty Karla Šípa zpěvačka prohlásila, že její seznámení s Tomášem Plekancem moc zajímavé nebylo. „Jela jsem na akci, na kterou se mi strašně nechtělo. Byla jsem unavená, ošklivá, a tak jsem tam zpívala. Pak jsem byla ještě ošklivější, make-up se mi roztékal,“ prozradila v pořadu s tím, že když chtěla jít spát, přišel za ní pan Salava, že se s ní chce seznámit nějaký kluk. Tehdy si toho spolu moc neřekli, ale dnes je ten kluk jejím manželem.

Možná právě z této životní zkušenosti vychází i Lucčina rada pro ženy, které na svou osudovou lásku teprve čekají. „Když holky hledají muže a nemůžou nikoho najít, tak říkám, běžte tam, kam se vám chce nejmíň,“ radí Vondráčková.



Přečtěte si
kolemdokola
28. 10. 2015 • 08:44

O tomto " starém dítěti" říci, že je pohledná může jen slepec. V čem je geniální je to, že ačkoli nic neumí na patřičné úrovni, dělá snad vše. Pro lidi je ovšem idol. Každá se v ní vidí," také není hezká a kam to dotáhla ". Jedno ovšem nechápu, toho hokejku. Myslel jsem, že hokejky jsou sice na sobě rovný," blběny", ale alespoň hezký. Pozor na omyl: nehezká= dobrá a věrná manželka. Ale každému podle jeho gusta, jen tu českou kulturu oblažovat méně intenzivně, nejlépe vůbec.

pasadena
27. 10. 2015 • 22:29

přesně tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.