Hvězda Pusinek Petra Nesvačilová (29): Kvůli roli přibrala 15 kilo. Jak si figuru udržuje dnes? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Pusinek Petra Nesvačilová (29): Kvůli roli přibrala 15 kilo. Jak si figuru udržuje dnes?

Z oplácané mladé herečky se stala elegantní mladá dáma.
Z oplácané mladé herečky se stala elegantní mladá dáma. (Foto: Profimedia)

Herečka a dokumentaristka Petra Nesvačilová se zapsala do povědomí diváků rolí ve filmu Pusinky režisérky Karin Babinské.

Právě kvůli této roli musela tenkrát devatenáctiletá Petra přibrat 15 kilogramů. Vzhledem k tomu, že to pro ni jako pro začínající herečku byla velká příležitost, neváhala a na požadavek režisérky kývla. Nabraná kila pak shazovala ještě dva roky po natáčení.

Dnes může být na svou figuru pyšná. A jak si ji úspěšná herečka a režisérka udržuje dnes? Pravidelně se účastní jizerské pětadvacítky. Kromě běžek také ráda lyžuje a chodí běhat. Přestože ví, že jako herečka o sebe musí též pečovat, není úplně prototypem těch, které tráví hodiny v salonech krásy. „Já mám kosmetiku ráda, ale spíše sázím na přírodu. Hodně mě baví pokukovat po flakonkách, ale nejsem na ničem závislá. U kadeřníka jsem byla naposledy před třemi lety, aby mi zastřihl konečky. Ofinu si zastřihnu sama a barvu jsem měla naposledy v pubertě či kvůli filmu. V kabelce mám vždy korektor a lesk. Na kosmetiku a na manikúru chodím jednou za rok,“ přiznala Petra v rozhovoru pro iDnes.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.