Michal Hrdlička stojí před životním rozhodnutím: Uteče před Lucií do jiné televize? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Hrdlička stojí před životním rozhodnutím: Uteče před Lucií do jiné televize?

Láska mezi Borhyovou a Hrdličkou velmi rychle vyprchala.
Láska mezi Borhyovou a Hrdličkou velmi rychle vyprchala.  (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Pavel Machan, Marek Pátek)

Zapeklitou situaci po rozchodu s Lucií Borhyovou (37) možná vyřeší úprkem z Novy! Sporťáka Michala Hrdličku (26) totiž už několik týdnů lákají do jiné televize. V létě sice nabídku odmítl, ale teď, když se rozešel s matkou své patnáctiměsíční dcery Lindy, mu poslali jasný vzkaz: Dveře u nás máš stále otevřené!

Můj zájem o něj trvá! Vše se asi odvine hlavně od jeho situace. V létě jsme se nedohodli, tehdy se rozhodl zůstat na Nově. Že by k nám měl přejít nyní, jsme ale zatím neřešili,“ řekl deníku Aha! šéfkomentátor O2 Sport Tomáš Radotínský. „Michal od nás dostal další nabídku, jen se o tom nesmí veřejně mluvit... Teď záleží na tom, co udělá. Na Nově ho podle mě už nemá co držet, tak uvidíme,“ dodal zdroj, který si nepřál být jmenován.


To, že krize mezi Hrdličkou a Borhyovou trvala několik měsíců, dokazuje i situace s Michalovou prací. Když ho nová sportovní stanice v létě poprvé lákala do svého týmu komentátorů, Borhyová se ho podle informací deníku Aha! snažila přesvědčit, ať prodlouží smlouvu s Novou a nikam neodchází. „Tu nabídku jsem velmi pečlivě zvažoval. Nakonec zvítězila loajalita k zaměstnavateli a rozhodl jsem se s Novou prodloužit kontrakt,“ řekl v létě Hrdlička. Když už teď s Lucií nežije a v televizi po jejich rozchodu mezi nimi panuje napjatá atmosféra, nemá ho skutečně na Nově co držet. Pro Michala to teď bude jistě velké rozhodování…

Přečtěte si
-bello-
21. 10. 2015 • 21:57

Někde psali, že se po 19 měsíční, vztahu rozešli.Znamená to, že 4 měsíce po seznámení chtěla dítě ? Tomu dítěti je 15 měsíců?

simmmpy
21. 10. 2015 • 18:05

Byla to od něj blbost.Jedno dítě už měla, svůj věk taky, upřímně nemít na sobě tu vrstvu makeupu, tak nevím, on se vedle ní musel probouzet bez nalíčení..stáří je mrcha..měla si najít sobě rovného, ne mladýho kluka..

vydedena
21. 10. 2015 • 17:21

Dělá dojem, že dokázal vypustit urážky..... Některý pán se umí přetvařovat, Navenek je ochotný až servilní / to je někdy upozorněním/ , ale když překročí doma prah je to úplné agresivní h....o.

-bello-
21. 10. 2015 • 13:45

Proč by on utíkal jinam? Proč ne ona ? A může to vzít rovnou jako tisková mluvčí Babišova ANO .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.