To mu se říká výsměch pacientům! Doktorka Cajthamlová: Káže vodu, sama bumbá víno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To mu se říká výsměch pacientům! Doktorka Cajthamlová: Káže vodu, sama bumbá víno!

Doktorka Cajthamlová se vysmívá pacientům?
Doktorka Cajthamlová se vysmívá pacientům? (Foto: Karel Kopáč)

Kateřinu Cajthamlovou (53)teď můžeme vídat v soutěži StarDance. Obvykle ale leze lidem do svědomí a lednic a radí jim ohledně stravování. Teď přiznala, že i ona má velkou slabost a tlusté vlastně tak trochu chápe…

Většina lidí vyhledá radu doktorky, když jejich stravování začne ohrožovat jejich zdraví. V pořadu Markéta dráždí celebrity, ale přiznala, že i ona hřeší. Cajthamlová má dlouhodobé problémy se špatnou funkcí štítné žlázy, která jí způsobuje alergii. „Vyrážka se objevuje na oblečených místech a příšerně svědí,“ přiznala v rozhovoru s tím, že alergologické vyšetření u ní odhalilo histaminovou intoleranci.

Zjištění, že histamin se ve značném množství objevuje v tuňákových konzervách, bylo pro doktorku hrozné, musela se vzdát své nejoblíbenější snídaně, stejně tak by neměla jíst ani její oblíbený broskvový kompot. Jenže přiznala, že vzdát se jich úplně nedokáže. „Vím, že je to chyba, ale když mně to hrozně chutná a čas od času si trochu dám,“ přiznala doktorka v rozhovoru pro blesk.cz. S úsměvem ještě dodala, že kdyby její lednici otevřela nějaká Cajthamlová, jistě by jí dost věcí vyházela.



Přečtěte si
lalia
1. 3. 2017 • 14:17

Je to velmi chytrá a schopná ženská.Všichni co ji kritizujete jí závidíte.Že už není Twigy,to bude tím,že má po přechodu a kila těžce uhlídá,ale není tlustá je akorád.Že má ráda víno?Je přece zdravé a ona ho pije rozumně.Ráda se dívám na její pořad.Je poučný a má ho velmi propracovaný a názorný.Nedám na p.doktorku Cajthamlovou dopustit.

ellenic
20. 10. 2015 • 17:58

Video s Markétou a Cajthamlovou jsem viděla a stačilo, strašně divná ženská. To byl nápad ji tam dát, vůbec se mi nelíbila. DJ Luca a další ženy v tomto cyklu taneční show, to je o něčem jiném, příjemné, sympatické. Možná je dobrá lékařka, ale jinak ji nemusím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.