Přiznání Dalibora Gondíka: Zachránila ho cizí žena! Manželce zatajil vážnou nehodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přiznání Dalibora Gondíka: Zachránila ho cizí žena! Manželce zatajil vážnou nehodu!

Moderátor se svou koučkou Lenkou Černou, která mu prý hodně pomohla.
Moderátor se svou koučkou Lenkou Černou, která mu prý hodně pomohla. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Pavel Machan, herminapress.cz, ara)

Nikdy by neřekl, že se mu něco takového může stát. Když mu lékaři zjistili epilepsii, byl moderátor Dalibor Gondík (45) v koncích. „Byl to takový pocit, jako bych vystoupil z metra a nevěděl, kterým směrem jít...,“ vzpomíná moderátor na začátek svého složitého životního období.

Gondík okamžitě začal hledat odbornou pomoc. Našel ji u koučky a dnes už i kamarádky Lenky Černé, která se sice specializovala na pomoc ženám, ale to Dalibora neodradilo. „Na začátku je to dost divný. Lenka má desky, furt si něco píše a dává otázky na určité pocity, které máte hodnotit pomocí dané stupnice,“ naznačil moderátor způsob sezení, kterými si prošel. Trenérce pak pokřtil diář motivační Restart 2016.


Když už ale změna, tak razantní. Gondík překopal svůj jídelníček a zálibu našel i v běhání. „Asi to šlo všechno ruku v ruce,“ řekl Gondík v narážce na epilepsii, kterou trpí. „Ta nemoc někde čekala, mrcha byla někde schovaná, tak třeba to s tím souvisí. Je to nějakej zkrat v mozku, kterej se u různých lidí projevuje různě,“ snažil se objasnit moderátor. Nyní má takzvaně čistý rok po nemoci, kvůli které načas přišel i o řidičský průkaz. Potvrdila to i lékařská kontrola, kterou podstoupil, a je tomu rád.

Sestra a manželka se rozhádaly kvůli nehodě!

Na jednu manželskou chybu Dalibor Gondík asi nezapomene. Když ho před lety na motocyklu srazila řidička auta, zavolal první sestře Adéle Gondíkové (42). „Nic se mi nestalo, ale byl jsem vyhysterčenej a jediná, komu jsem to naopak nezavolal, byla moje manželka. Nechtěl jsem ji vystrašit,“ sype si Dalibor popel na hlavu. Markéta se to samozřejmě stejně dozvěděla. „Asi měsíc se mnou nemluvila,“ svěřil Gondík s tím, že od té doby jeho žena ví, že si vzala vlastně dva lidi – Dalibora a Adélu.



Přečtěte si
brunos
20. 10. 2015 • 17:20

Ještě klika že ho nezachraňovala Anička Šabatová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.