Au! Hezounek Michal Hrdlička po rozchodu s Lucií Borhyovou: Teď bude solit a rozhodně ne málo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Au! Hezounek Michal Hrdlička po rozchodu s Lucií Borhyovou: Teď bude solit a rozhodně ne málo!

Může za rozchod nevěra?
Může za rozchod nevěra? (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Pavel Machan, Marek Pátek)

Lucie Borhyová (37) s Michalem Hrdličkou (26) sice nestihli svatbu, ale jejich rozchod zas tak snadný nebude. Tím důvodem je jejich malá dcera Linda. Mladý hezounek teď bude muset platit, ale to snad v jeho případě nebude problém…

Momentálně záleží na tom, zda se BorhyováHrdličkou dohodnou na výši alimentů. „Na prvním místě je dohoda o výživném. Pokud je dohoda, tak není potřeba soudu. Ve chvíli, kdy pan Hrdlička nabídne paní Borhyové nějakou sumu a ona by s ní nesouhlasila, pak se musí obrátit na soud,“ vysvětlil Blesku právník Jan Černý.

Blesk také propočítal, že moderováním v televizi, rádiu a na společenských akcích si může Hrdlička vydělat až 80 tisíc korun hrubého měsíčně a to není zrovna málo, takže výše výživného na dceru se může vyšplhat až na desetitisíce korun. „Jejich dceři je sice jen rok a půl, přesto má právo na životní úroveň, jako mají její rodiče,“ dodal renomovaný právník.

Teď už tedy záleží hlavně na domluvě Lindiných rodičů. Borhyová už takovou situaci řešila s Nikem Papadakisem, který je otcem jejího syna Lucase, snad se jí tedy budou její zkušenosti hodit a ti dva se v zájmu dcery na všem potřebném domluví v co nejkratším čase.

 



Přečtěte si
mord
20. 10. 2015 • 22:27

mas pauzu uklizecko? Neblabol tady a mazej zase vytirat moc to flakas drbno

kiwi65
20. 10. 2015 • 21:15

Hrdlička,to je tragédie sama.Cigoš kterej neumí mluvit nemá v tv co dělat.Co kdo vidí na Borhyovce,huba jak rozkoplá žába oči jak AT kříženaj s číňanem a že jí narostly kozy?Takovej po světě chodí,stačí se rozhlídnout kolem sebe.

panikekulova
20. 10. 2015 • 14:09

Ten Hrdlička v té televizi skřehotá jak kdyby byl vykleštěný.

zubni.pasta
20. 10. 2015 • 13:35

On je šeredný jak p rdel už od pohledu takový floutek a šamponek. Kde dala Lucie oči že se s takovým otlemou zahodila. Hrdlička vypadá jak cikánská tlama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.