Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26): Nevěra se sexy servírkou? Víme, kde se to mělo stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Borhyová (37) a Michal Hrdlička (26): Nevěra se sexy servírkou? Víme, kde se to mělo stát!

Může za rozchod nevěra?
Může za rozchod nevěra? (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Pavel Machan, Marek Pátek)

Rozešli se kvůli nevěře? Vše nasvědčuje tomu, že Lucie Borhyová (37) odhalila záletné chování svého sporťáka Michala Hrdličky (26) a ukázala mu dveře. Vykázala ho z domu i ze svého srdce!

Hrdličkova rodina vlastnila vyhlášený noční klub v Praze, kde je Michal častým hostem. Podle informací deníku Aha! stojí za rozchodem dlouhodobější flirt. „Hrdlička pomotal jedné ze servírek hodně hlavu a delší dobu spolu udržovali poměr. Celou dobu jí však říkal, že od Lucie neodejde,“ prozradil zaměstnanec klubu. Ještě minulý víkend tam byl Hrdlička navíc spatřen s kolegyní Innou Puhajkovou (29), která okouzlila i hokejovou legendu Jaromíra Jágra (43).

„Nevidím nic špatného na tom, zajít si jednou za čas s kolegy na skleničku,“ komentovala to Puhajková. A nebyli spolu rozhodně poprvé! „Je veřejným tajemstvím, že Michal rád paří a když se napije, není mu žádná sukně cizí. Opilý se baví tím, že flirtuje na všechny strany,“ řekl Aha! návštěvník klubu, který se sporťákem propařil nejednu noc až do rána. O 11 let starší Lucie toužila vést s Michalem, jejich patnáctiměsíční dcerou Lindou a šestiletým Lucasem z předchozího vztahu především klidný rodinný život Michal se však ve vztahu cítil nevybouřený. „Často si jakoby z legrace stěžoval, že neví, jestli s námi bude moct jít ven, protože ho Lucka nepustí,“ dodal Hrdličkův kumpán.

Moderátorka:

Deníku Aha! Lucie potvrdila rozchod: „Ano, rozešli jsme se.“ Více bolestivou situaci nechtěla komentovat, o něco sdílnější byl nyní už její expartner. „Bylo to vyústění dlouhodobé situace, já chci být v první řadě dobrým tátou pro Lindu a soustředit se na práci,“ svěřil se moderátor, který ještě před měsícem mluvil o svatbě.



Přečtěte si
simmmpy
18. 10. 2015 • 17:08

On je na ní strašně mladý a ona starší paní s dvěmi dětmi...co čekala?

6010
16. 10. 2015 • 12:59

Tak to je Hrdlička nevybouřený blb.O nic Lucka nepřichází, jen o puberťáka, který flirtuje s kde kým.No, mohlo jí to napadnout ještě než s ním měla dítě, že je na ní moc mladý, nezodpovědný.

ho.no
16. 10. 2015 • 09:07

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.