Hvězdy Přístavu Gregorová, Smutná a Želenská: Promrzly na kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdy Přístavu Gregorová, Smutná a Želenská: Promrzly na kost!

Při čekání na záběr se herečky zahřívaly, jak mohly.
Při čekání na záběr se herečky zahřívaly, jak mohly. (Foto: FTV Prima)

Zánět ledvin, zápal plic, virózy! To všechno riskují hvězdy seriálu Přístav při natáčení v exteriérech. Hana Gregorová (63), Jitka Smutná (63) nebo Olga Želenská (54) musí točit v extrémně nízkých teplotách a ještě předstírat, že je léto.

„Představte si, že je půl šesté ráno, venku pod deset stupňů a vy musíte hrát, že je odpoledne, svítí sluníčko a na teploměru přes třicet stupňů! To je opravdu vtipný,“ procedila skrz drkotající zuby Želenská, která s kolegyněmi Gregorovou a Smutnou začátkem září cvičila na louce jógu.

Ani mrazy však natáčení u vody nezastaví. „Samozřejmě v exteriérech jsme i nadále. Naposledy se točilo v neděli s Martinem Zounarem, Pavlem Řezníčkem a Bobem Kleplem. Momentálně natáčíme měsíc říjen, ale diváci tyto díly uvidí až v listopadu,“ prozradil deníku Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký s tím, že na nikom z herců se drsné podmínky na place zatím na zdraví nepodepsaly. Ale bude-li to takhle pokračovat...

Točí s měsíčním předstihem
Vznik vždy několika dílů najednou zabere v průměru 12 dní. Natočené díly se ale musí také sestříhat a opatřit hudbou. To zabere dalších sedm dní. A protože se musí počítat i s nějakou rezervou, nový díl se dostane na obrazovku zhruba za měsíc.

Zahřívání všeho druhu
Protože se ranní teploty pohybují okolo nuly, jezdí na natáčení speciální autobus, ve kterém se herci mohou zahřát. K dispozici mají i jednu místnost v hospodě. Teplý čaj, deky a péřové bundy jsou samozřejmostí.

Tajný fígl – kostka ledu!
Aby hercům při nízkých teplotách nešla pára od pusy, dává se jim do pusy kostka ledu.



Přečtěte si
tosto
13. 10. 2015 • 20:04

stačí upoutávky kdo se dívá na takovou slátaninu ?škoda peněz na takové ! seriály !

majojo
13. 10. 2015 • 18:23

Však Smutná taky ne. A dkyby jim bylo ziminka, osloví žhavé drby.

ararat
13. 10. 2015 • 14:25

závist..závist..závist..závist..závist..závist..závist..závist..závist..závist..závist..z ávist..závist..závist..závist..závist..

mord
13. 10. 2015 • 13:57

Zrovna ty by sis kvůli koruně nacpala led i do zadnice slintajici oxallis ale máš smůlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.