Dojemná prosba vážně nemocné Vlaďky Řepkové (34): Prosím, nevolejte, nepište! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dojemná prosba vážně nemocné Vlaďky Řepkové (34): Prosím, nevolejte, nepište!

Přestože manželé spolu nežijí, Tomáš Řepka za Vlaďkou do nemocnice dochází a stará se o jejich syna Markuse.
Přestože manželé spolu nežijí, Tomáš Řepka za Vlaďkou do nemocnice dochází a stará se o jejich syna Markuse. (Foto: Aha! - David Malík, Denisa Hamerníková, koláž Ahaonline.cz)

Těžký zápal plic skosil známou modelku víc než všechny její partnerské problémy. Už šest dní leží v nemocnici, kde jí lékaři nasadili ta nejsilnější antibiotika. A Řepková na tom není ještě tak dobře, aby mohla přijímat návštěvy!

Zesláblá modelka omezila kontakt se světem a kromě rodiny k ní nikdo nesmí. Blesku se tichým hlasem telefonicky svěřila: „Viktorka tu byla asi jen na tři minuty a musela mít roušku. Markuska má Tomáš v Černošicích a o Viktorku se stará moje maminka, která přijela, jakmila jsem dostala čtyřicítky horečky. Děti mají normální režim, ale samozřejmě jsou smutné. Nejhůř můj stav snáší dcera.“ Není divu, že za takového stavu Řepkována Facebooku svým přátelům napsala: Prosím, nevolejte, nepište… Ozvu se všem, až se budu cítit lépe. Děkuji za starost. Vlaďka.“

Přečtěte si
alexa-lexa
10. 10. 2015 • 19:27

Kdyby tahle, silikonem vycpaná, slepice neslepičila nic do Aha, nikdo by nic nevěděl, neštěkne po ní ani pes, tak musí honem volat do bulváru jak je na to strááášně blbě. Jak se říká, boží mlýny melou pomalu, ale jistě!!

andy63
10. 10. 2015 • 12:48

Proč ne, ale Ty se na oplátku ztrať a už se neukazuj!

-bello-
10. 10. 2015 • 10:21

S normálním zápalem plic se do nemocnice lidi nezavírají.Ona má i špatnou funkci štítné žlázy, je hubená a tak je nejspíš lepší, že je pod dohledem a na infus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.