Goťák dští oheň a síru: Dostala dcerunka zákaz kvůli sexíku s chlípným bubeníkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Goťák dští oheň a síru: Dostala dcerunka zákaz kvůli sexíku s chlípným bubeníkem?

Karel Gott (76) přestal mluvit o soukromí!
Karel Gott (76) přestal mluvit o soukromí! (Foto Aha!: M. Pátek, M.Hykl, P. Machan, D. Kundrát)

„Táta mi volal a požádal mě, abych s nikým nemluvila o naší rodině,“ přiznala Dominika Gottová (42). Doteď mu to přitom nevadilo! Co za tímto Mistrovým rozhodnutím stojí?

Karel Gott (76) začal úzkostlivě chránit rodinné soukromí. Své dcery poprosil, aby se na toto téma s nikým nebavili, a sám dělá to samé. „Bavme se o zpěvu, o ničem jiném,“ odpovídá teď podle Blesk TV magazínu Gott na otázky týkající se jeho soukromí.

Zlobí se snad Mistr kvůli provalenému románku dcery Dominiky s bubeníkem Žižkou? Nebo se snad Gottova rodina snaží utajit jiné překvapení?



Přečtěte si
zamlzena
29. 10. 2015 • 12:48

Namísto těchto nic nijak přínosných příspěvků by si někteří měli vyžádat papír na omezení právní způsobilosti, či podobné potvrzení o své psychice. I tady je to vidět, kolik je nemocných lidí. Stát nemá peníze a tito jedinci chodí volně, často bezdomovci. Smutné. Hleají únikové cvestičky z reality a opakovaně se špatně rozzhodují. Ivanka je egosticky zaměřená, trpídí slavomanem, však bohužel bez talentu. Vybrtala si spíše ona jeho, ne on ji..... I takoví "umělci" jsou mezi námi.

ellenic
10. 10. 2015 • 16:54

mandat Pochybuji, že by Karel Gott vytahoval nějaké fotografie, tohle zvládnou bulvární redaktoři vždy na "jedničku " . Vůbec si nemyslím, že by kvůli své ženě Ivaně byl za šaška. To vyvolávají dělají jen někteří diskutující. Karel Gott si vybral Ivanu za manželku a lidé by to měli respektovat a ne se do nich navážet . Dejte jim pokoj, za šašky jste někteří z Vás těmi nenávistnými komentáři.

-bello-
10. 10. 2015 • 11:17

No, je hezké, se že se Dominika počítá jako že s Ivankou Gottovou je " naše rodina." Jen nechápu, že jako 40 letá ženská nemůže říct, s kým chodila. Chápu Gotta jen napůl . K druhé půlce mého pochopení by měl smazat všechny mediální fotky mladé , imrvére ožralé a mejdany VIP vyhledávající Ivanky a svoje tanečky kolem ní Pak by to tabu na minulost bylo fifty fifty. O současné době , kdy k němu na Bertramku dochází by měla ale mlčet a respektovat ho.

mekanik
10. 10. 2015 • 01:56

dvorece-se.r se do svý mámy kriple

brunos
10. 10. 2015 • 00:09

Ano,je to mistr. Ale od té doby co si přivoněl k mladý makrele může dšít tak akorát prdy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.