Hustý! Veronika Žilková (53) otevřeně o sexu po padesátce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hustý! Veronika Žilková (53) otevřeně o sexu po padesátce!

Veronika Žilková si myslí, že Martin Stropnický udělal dobře, když pověsil herectví na hřebík.
Veronika Žilková si myslí, že Martin Stropnický udělal dobře, když pověsil herectví na hřebík. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

Teď září na obrazovce České televize v repríze seriálu Šípková Růženka. A už brzy se mohou příznivci Veroniky Žilkové (53) těšit na druhou řadu »primáckého« seriálu Všechny moje lásky! Mezitím se herečka rozpovídala o svém manželovi. Je ráda, že je Martin Stropnický (58) ministrem obrany a už nestojí na divadelních prknech a před kamerou.

„Moc si svého muže vážím a jsem ráda, že už není herec, protože mi přišlo škoda jeho síly na to, aby řešil spodničky hereček. A jsem ráda, že řídí obranu této země, protože opravdu je velmi těžká doba,“ prohlásila otevřeně Žilková, která se Stropnickým žije v manželském svazku už sedm let.

Herečka také promluvila o útoku zápalnými lahvemi na jejich dům. „Když Martin nastoupil do funkce ministra obrany, tak jsem se toho bála od prvního dne. Beru to tak, že ten útok nebyl na Stropnického, ale na obranu české země. Tak to jsem si řekla, že se něco děje,“ prohlásila Veronika. Herečka už se těší, až začnou na Primě vysílat druhou sérii úspěšného seriálu Všechny moje lásky.

„První řada měla 25 dílů, druhá osm, takže to natáčení bylo rychlé. Přijde mi dobré, že je teď ve světě taková »Meryl Streep vlna«. To znamená filmy a seriály pro holky 45+ až 50+. Ty světové filmy i nám, padesátníkům, dopřávají srandu i možnost zamilovat se a třeba vlézt do postele, i když je to trapné, nejde nám to a stydíme se. Jsem hrozně ráda, že Všechny moje lásky jsou první takhle dramaturgicky postavený seriál, kde se i padesátiletí lidé líbají,“ prohlásila Žilková.

Přečtěte si
6010
14. 10. 2015 • 08:55

Já bych se přimlouvala za to, aby pan Stropnický zase řešil spodničky svých kolegyň a aby funkci ministra obrany pověsil na hřebík a popustil tento post nějakému odborníkovi z tohoto rezortu.A jakou roli mu vymyslet?Třeba agent 007

ellenic
13. 10. 2015 • 09:39

pelagie To je její zbožné přání, jako věřící tomu věří víc a víc. Peníze jsou pro Žilkovou až na prvním místě, čím víc, tím líp. To by potom nemohla nechat Vinckovi k jeho narozeninám svého jaguára . Teď už aby šetřila na auto pro nejmladší, zatím ji podarovala poníkem.

ellenic
13. 10. 2015 • 09:36

kraken.000 prrdddelkraken (_!_), do toho výběhu patříš ty ubožáku z největších volů. Já jsem v pohodě, úžasná dovolená u moře, zůstaly mi nádherné vzpomínky a skvělé zážitky. Což Ty neznáš a proto jsi tak hnusný. To je Tvůj sobecký a zlý projev .

kraken.666
11. 10. 2015 • 15:16

kundo-bello-vepřo Ty seš v těch sra-čkách zabořená až po krk tak ti to musí vyhovovat ty vemeno z beladonský krávy !

kraken.666
11. 10. 2015 • 15:14

prrddellenic (_!_) Co tady zase bučíš ty hovězí hlavo ? Proč nejsi ve výběhu ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.