Utajený Werichův syn jde ve šlépějích svého slavného otce: Stal se kolegou Jolany Voldánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajený Werichův syn jde ve šlépějích svého slavného otce: Stal se kolegou Jolany Voldánové!

Jiří Werich Petrášek rozjíždí moderátorskou kariéru.
Jiří Werich Petrášek rozjíždí moderátorskou kariéru. (Foto pro Aha! ara a Jiří Petrášek)

Jiří Petrášek (59) má další důvod k radosti. Kromě toho, že se nedávno prokázalo, že je právoplatným synem Jiřího Wericha, nyní se mu skýtá spousta možností, jak zděděné umělecké sklony projevit.

Nedávno totiž přišla nabídka moderovat pořad Noční mikroforum na Českém rozhlasu Dvojka. Petrášek tuto nabídku bez váhání přijal. Není se co divit, když se jeho kolegyní stane např. moderátorka Jolana Voldánová! „Mám velikou radost, že v Českém rozhlase Dvojka jsme už kolegové s takovou moderátorskou veličinou jako je právě Jolana Voldánová,“ svěřil se vysokoškolský pedagog VIPstory.cz.

Není to Petráškova první zkušenost s moderováním. S bývalou hlasatelkou Marií Tomsovou totiž už několik měsíců spolupracuje na pořadu ON&ONA aneb potkala jsem Wericha.

Přečtěte si
jity
18. 10. 2015 • 10:58

Pokud vím, tak to pan Petrášek vysvětloval v televizi, že ho rodina Petrášků adoptovala a jeho maminka mu před její smrtí řekla, kdo byl jeho otec. Biologickou matku neznala a s Werichem se tento pán nikdy nesetkal.

-bello-
18. 10. 2015 • 00:22

Hm hm , řádný VŠ profesor Hm , hm , Voldánová, Tomsová ..ještě chybí řádná profesorka Žilková a je to pořad jak víno

ochcallis
17. 10. 2015 • 12:31

A co levoboček Franta Hagen Moravec kterého zplodil se svou uklízečkou Moravcovou ke kterému se Werich neznal, ještě zpívá Na Kovárně???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.